Aktywne Wpisy

masternodeBTC +262
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Pieron +78
Jakbyście się kiedyś zastanawiali skąd się wziął rowerzysta na waszej masce/czemu w jednej chwili jechaliście rowerem po bułki i nagle stoicie przed starym gościem z aureolą na głowie to musicie wiedzieć, że przejazdy rowerowe w Polsce są zaprojektowane idealnie tak aby nie było widać przejeżdżającego rowerzysty. Na grafice widać martwe strefy w passacie dojeżdżającym do skrzyżowania. Idealnie pokrywają się z ścieżką rowerową.
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie

źródło: temp_file4781041986082317143
Pobierz
Przeczytałem jeden wpis o autach i też postanowiłem coś napisać. Mój ostatni miłosny podbój zakończył się podobnie przez auto z tym że ja jeżdżę starym prawie 20 letnim audi którego używam do dojazdów do pracy. Nie stać mnie na lepsze auto i tak ledwo wiąże koniec z końcem :(
Poznalem dziewczyne, pisaliśmy i spotkaliśmy się raz ale jak ją odwoziłem to widziałem w jej oczach odraze i zawód że jeżdże takim autem, a na dodatek brudnym. Nie dbam o to bo nie mam po prostu czasu. Ciężko pracuje a mam też na utrzymaniu mieszkanie i opłaty na które ledwo wyrabiam
Po naszym spotkaniu ona zaczęła pytać bardziej o moją pracę, gdzie i jak mieszkam i ogólnie była bardziej zainteresowana moimi finansami. Oprócz tego dalej rozmawiało nam się dobrze gdy nagle po kilku dniach napisała mi że nasza randka była udana, ale jej się nie podobam. Wcześniej jak wysyłałem jej zdjęcia to mówiła że jestem przystojny i trochę podobny do jej ojca co uznałem za komplement.
Tak czy inaczej chciałem się trochę wyżalić żeby poczuć się lepiej bo zdałem sobie sprawe że bez pieniędzy nie mam szansy na udany związek. Dzisiaj też wszedłem na konto a później policzyłem odłożone pieniądze w gotówce i się załamałem. Nie mam jak się rozwijać bo mnie na to nie stać i też pochodzę z takiej rodziny której nie było stać na zainwestowanie we mnie i rodzeństwo. Zawsze marzyłem o studiach i nawet byłem na trzech semestrach ale nie wyrabiałem finansowo a powroty do domu i widok mamy jedzącej suchy chleb sprawił że postanowiłem zacząć pracować zamiast się uczyć co uważam za błąd ale już za późno żeby to naprawić
Dużo się mówi o prawdziwej miłości i takiej która nie patrzy na pieniądze ale nigdy nikogo takiego nie poznałem i przez liczne odrzucenia się wstydzę mojego statusu. Chyba pozostaje mi pisanie z kobietami do pierwszej randki albo pytania o finanse bo żadna nie patrzy na poważnie na kogoś biednego #zalesie #przegryw #zwiazki #rozowepaski #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
📒 Notatka moderatora: Bajciaż
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: po studiach nie ma przyszłości