Wpis z mikrobloga

#kikiswiat #korsir jeden i drugi mają już kontent typowo śmieciowio zapychający.
Pierwszy wynosi śmieci ze stodoły do obory, drugi na strych i tak w kółko. Pszok - zlomowiec. I tak co odcinek.
Bezwartościowy materiał nastawiony na wyświetlenia.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Siwyyn: Kiedyś nawet próbowalem dyskutować z #korsir jak jeszcze była nadzieja na budowę tego busa. Dziś zmieniłem zdanie, dla mnie ten chłopak to mocno zaburzony koleś, który zasadniczo mieszka w garażu, zajmuje się szukaniem sobie zajęć nie mających sensu ani umocowania w rzeczywistości (testy baterii, kompulsywne zakupy regałów, zakup beemki i inne okazje życia) Kontent buduje na swoim milusim sposobie bycia i kolegach których naśladuje i żeruje na
  • Odpowiedz
@Siwyyn: kontent z d--y juz chyba Goblin lepsze odcinki daje napewno lepsze a ten nieudacznik konsir nagra 20 min zbierania smieci przez 3 dni i dumny z siebie porazka dlatego juz dano un sub
  • Odpowiedz
@Siwyyn: sam dziwie sie sobie ze tak dlugo wytrzymalem ogladac te odcinki w sumie o niczym. ja podziwiam bo trzeba miec talent zeby utrzymac widza nagrywajac sprzatanie garażu. z wiekszym budzetem i zespolem moglby osiagnac duzo wiecej. nie kazdy ma taki dar. a Korsir przypomina mi samego siebie sprzed 20 lat gdy mialem sie uczyc do matury czy egzaminow, migalem sie od tego wszstkimi sposobami wynajdujac najdziwniejsze prace i zajecia.
  • Odpowiedz