Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +11
✨️ Dlaczego nie mamy dzieci? Refleksje 39-latka Ⓘ
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny

PC to RX 6600, Ryzen 5600, 32GB Ram DDR4 3600Mhz i dysk SSD
Jest tak w każdej rozgrywce online. Afterburner pokazuje, że grafika pracuje na 15%.
W single player nie ma żadnego problemu. Ktoś miał podobny kłopot i udało mu się go rozwiązać?
#aoe #aoe2 #ageofempires
https://streamable.com/a2dcof
O dziwo na laptopie ze zintegrowaną kartą graficzną jest dużo lepiej
W multi jest dużo więcej jednostek i jeśli przycina się tylko przy oglądaniu dużych akcji (jak akcja się dzieje, ale patrzysz na inną
Tak dokładnie.
Na laptopie ze zintegrowaną grafiką działa to płynniej niż na moim configu.
Robiłem też formata, testowałem różne sterowniki i bez efektu.
źródło: image
Pobierz