Wpis z mikrobloga

jesienią zeszłego roku pod koniec sezonu kupiłem sobie 125 i się wkręciłem strasznie ale dużo nie pojeździłem, zaraz zaczynamy sezon i teraz pytanie czy przejeździć cały na 125 i zobaczyć jak to będzie czy się zapisać na prawko już teraz na wiosnę? mam kat B tylko. doradźciu
#motocykle #motocykle125
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@januszkasprzykowski: Ja nawet nie jeździłem jeszcz, ale zajawkę mam od wielu lat i zapisałem się właśnie na A. Nie ma sensu ograniczać się do 125. Do tego na kursie (mam nadzieję) nauczą mnie chociaż podstawowych dobrych nawyków.
  • Odpowiedz
Do tego na kursie (mam nadzieję) nauczą mnie chociaż podstawowych dobrych nawyków.

@DywanTv: Na kursie nauczą Cię zdać egzamin. Ja znam tylko jednego zajebistego instruktora, ale jest on z Krosna na Podkarpaciu.
  • Odpowiedz
@januszkasprzykowski Ja wiem, że tego 120 km/h nie będę przekraczał, bo autem też mega rzadko jadę szybciej, ale samo przyspieszenie i utrzymanie prędkości przelotowej w okolicach 110 jest dla mnie istotne. Dlatego celuję w 400-500 ccm
  • Odpowiedz
ale w sumie nie wiem czyam potrzebe jezdzic na jakichs szybszych i ciezszych maszynach. Ja w sumie po miescie i po pipidowach to najlepiej mi

@januszkasprzykowski: Miasto to niezastąpiony jest skuter. Natomiast nawet takie 300-400 daje dużo większy komfort jazdy. Może sie też okazać, że wraz z wiekszą pojemnością najdzie Cię ochota na dalsze wyprawy.
  • Odpowiedz