Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Niech mi ktoś to wytłumaczy - dlaczego jest tylu frustratów i debili na drodze? Prawo jazdy mam już od paru lat ale na myśl o wyjechaniu autem na drogę aż mnie trzęsie - bo zawsze się znajdzie jakiś idiota któremu “tak bardzo się spieszy”, że jak jedziesz zgodnie z przepisami to będzie poganiał i najczesniej tworzył niebezpieczne sytuacje (a najlepsze że tacy ludzie zawsze ale to zawsze znajdą czas żeby Cię zwyzywać, zwolnić żeby zablokować drogę albo pokazywać lubieżne gesty). Ci z “szybkimi” autami to już w ogóle ameby intelektualne - bardzo dużo już było takich sytuacji że tylko dzięki temu że ja myślę uniknęliśmy nieszczęścia. Czemu nie można po prostu po ludzku na spokojnie jeździć po drodze w tych czasach? Wystarczy pooglądać stopcham żeby zobaczyć jak dużo jest idiotow.

#polskiedrogi #stopcham #prawojazdy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jest coraz gorzej xD Ja ostatnio zostałem potraktowany środkowym palcem przez innego kierowcę. Gość się nagle zatrzymał, ja nie ogarnąłem o co mu chodzi a po prostu chciał się zatrzymać na środku na awariach, ogarnąłem o co mu chodzi, omijam i ten myślał że się do niego sapie i nagle pokazuje mi fucka XDDDDDDDDDDDDDD tak po prostu wtf, zwykły ziomeczek tak po prostu pokazuje środkowy palec nie wiadomo dlaczego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z-----a infrastruktura

Przekopiuję komentarz z innego wpisu, więc chwilami może być bez sensu i trochę zbyt mocno, ale sens zachowany.

W Niemczech nawet jak stoisz w korku w mieście to postoisz może z 20 minut i zaraz jesteś na autostradzie i se z----------z ile chcesz i żaden debil ci nie blokuje lewego pasa bo wie, że swoją dacią na 3 pasach to on nie ma co szukać na lewym,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wiem ale częściowo napędza ich pewnie zła infrastruktura drogowa i ślimaczy/zły styl jazdy niektórych. Oczywiście to nie usprawiedliwienie i nawet nie główny powód ale jeden z nich myślę że na pewno bo rodzi się frustracja.
  • Odpowiedz