Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w Warszawie, ale nie muszę za często pojawiać się w biurze, mieszkam na wsi w łódzkim. Jak miałem dziewczynę z Łodzi to myślałem o przeprowadzce tam, ale teraz nie wiem. Myślę też o miastach, w których miałbym trochę bliżej Warszawy jak Skierniewice, Pruszków. Pod kątem poznania kogoś i socjalizacji może Łódź by była lepsza, ale jednak sporo dalej do Warszawy. Co byście wybrali jako singiel przed 30, Łódź czy jakieś mniejsza miasta z lepszym dojazdem do warszawy?

#warszawa #nieruchimosci #lodz #skierniewice

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

Co byście wybrali?

• Łódź 43.5% (40)
  • Mniejsze miasto pod Warszawą 56.5% (52)

Oddanych głosów: 92

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ankieta pod tytułem „gdzie mieszasz”. Wszystko ma swoje uroki. Ja mieszkam w Łodzi niedaleko lasu z dobrą komunikacją miejską i samochodową (dojazd do autostrad i innych część miasta) i nie zmieniłbym miejsca. Zależy co potrzebujesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim Łódź ma spoko dojazd do Warszawy pociągiem, tylko godzinka. O ile mieszkasz powiedzmy max 3 km od dworca fabrycznego. W innym wypadku musisz doliczyć kolejną godzinę na dojazd do dworca mpk XD
  • Odpowiedz