Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bardzo nietypowa i prywatna sprawa, dlatego z anonimowych. Jestem lvl 30. Dość szybko awansowałem w strukturach korpo, mam wysoką pensję, z domu raczej zamożnego (po studiach dostałem od rodziców mieszkanie), więc finanse nigdy nie stanowiły problemu. Po prostu miałem szczęście w tej kwestii. Nie miałem natomiast w wyglądzie, bo po prostu jestem nieatrakcyjny (163 cm, łysiejący bocznie, obiektywnie brzydka twarz). Pieniądze mi pomogły i pomaganie w kupowaniu sobie towarzystwa atrakcyjnych kobiet - zarówno na godzinę, noc, jak i na dłuższy układ. 3 razy zdażyło mi się wziąć studentki pierwszych lat na egzotyczne wakacje. Ale od początku było jasne, że to układ komercyjny. No i w końcu zdażyło mi się poznać normalną dziewczynę. W mojej lidze urodowej, może nawet trochę wyżej. Ale super z charakteru, ogarnięta życiowo, uśmiechnięta, niemal identyczne hobby i ogólnie vibe. Zaczęliśmy się spotykać, dużo rozmawiamy, opowiadamy o sobie. Staram się być maksymalnie szczery, ale jednak o moich płatnych przygodach nie opowiadam. Wiadomo, że nie chcę sobie zrazić wartościowej dziewczyny, potencjalnie partnerki na całe życie. Co byście zrobili na moim miejscu? Bo nie da się pogodzić szczerości i dobrego samopoczucia takiej dziewczyny. Czy mimo wszystko powiedzieć, ryzykując zniechęcenie jej do siebie, czy jednak zachować prawdę dla siebie w tej kwestii i jakoś z tym żyć?

#vejt #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@mirko_anonim będę brutalnie szczery. Od peklowania szonów bydlak ci się nie wymydlił. Nic nie stracił ze swoich właściwości. A Ty zdobyłeś cenne męskie doświadczenie. Nie jesteś desperatem, potrafisz sobie zorganizować s--s. I to są same zalety z punktu widzenia partnerki. Dlatego nic jej nie mów. To twoja sprawa co robiłeś przed związkiem z nią. Zachowaj to dla siebie. Ona na pewno też całej prawdy o swoim życiu seksualnym Ci nie powie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Nie mów jej o tym ale już nigdy tego nie rób. To w końcu było zanim się poznaliście więc nie była to zdrada jej.

miałem kiedyś partnerkę którą peklowało w życiu całe stado kutasów ale ponieważ było fajnie, w tym oczywiście także w łóżku no i nie zdradzała mnie więc machnęłam na to ręką choć to ona oficjalnie się przyznała. Rozstaliśmy się jednak z różnych powodów. Muszę jednak przyznać że
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale po huy masz jej to mówić i dlaczego cię to męczy? Normalnie spotykałeś się z kobietami dla przyjemności płacąc im za to tak samo jak inni dla przyjemności płacą za mega pizze czy kupują gry komputerowe. To nie ma żadnego znaczenia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak jej powiesz to może się zniechęcić. Tak samo jakby ci babka powiedziała,że miała kilku sponsorów, to też byś się zniechęcił. Fajnie jakbyś mógł być w pełni szczery, ale wątpię żeby to przeszło.
  • Odpowiedz
Pieniądze mi pomogły i pomaganie w kupowaniu sobie towarzystwa atrakcyjnych kobiet - zarówno na godzinę, noc, jak i na dłuższy układ. 3 razy zdażyło mi się wziąć studentki pierwszych lat na egzotyczne wakacje. Ale od początku było jasne, że to układ komercyjny.

@mirko_anonim: i w jaki sposób konkretnie takie studentki zapoznałeś, skoro jesteś nieatrakcyjny jak sam piszesz - nawet do układu "komercyjnego" że tak powiem?

Zaczęliśmy się spotykać, dużo rozmawiamy, opowiadamy o
  • Odpowiedz
miałem kiedyś partnerkę którą peklowało w życiu całe stado kutasów ale ponieważ było fajnie, w tym oczywiście także w łóżku no i nie zdradzała mnie więc machnęłam na to ręką choć to ona oficjalnie się przyznała. Rozstaliśmy się jednak z różnych powodów. Muszę jednak przyznać że z nią byłem wyjątkowo szczery bo razem opowiadaliśmy sobie ze szczegółami co które znas robiło w łóżku i z kim i kiedy zanim się poznaliśmy.

@
  • Odpowiedz
@Dietetyq: Miałem więcej kobiet niż ona facetów ale ona robiła bardziej wyuzdane rzeczy w łóżku moim zdaniem. Ogólnie coś za coś - podobne doświadczenie ;)
  • Odpowiedz