Aktywne Wpisy

luz_arbuz98 +124
Szukam plantdaddy, który będzie mi jeździć w poniedziałki z rana po biedronkach w poszukiwaniu alokazji po 19.99zł. +10pkt jak potrafi wychwycić varie na liściach.
I nie będzie zadawać głupich pytań typu "czy ty już nie masz tych odmian? Masz na nie w ogóle miejsce? A Ty nie możesz? A nie mogę wziąć tylko po jednej z każdej odmiany?"
Oferuję oczywiście tzipę, brak bordera, brak bólu głowy, klucze od mojej ibizy abyś nie uświnił swojego
I nie będzie zadawać głupich pytań typu "czy ty już nie masz tych odmian? Masz na nie w ogóle miejsce? A Ty nie możesz? A nie mogę wziąć tylko po jednej z każdej odmiany?"
Oferuję oczywiście tzipę, brak bordera, brak bólu głowy, klucze od mojej ibizy abyś nie uświnił swojego
ATAT-2 +360
Mało rzeczy wkurza mnie tak jak motocykliści. Oczywiście nie ci normalni, ale 'bogowie dróg ' co muszą zapieprzać widząc 100 metrów asfaltu i mieć pretensje do wszystkich innych jak to niby jeździć nie potrafią.bo w końcu posiadanie dwóch a nie czterech kół daje przywileje.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.

źródło: temp_file703038935757881915
Pobierz
#polska #p0lak #samochody #motoryzacja #samochodoza #konfitura
Ale wiesz co? W sumie to dobrze, dzięki temu her Donald Tusk fur Dojczland! Nie uda się sprzedać Polski Niemcom, bo Niemcy nie chcą kolejnych problemów z imigrantami tym razem z p0laczkami robiącymi g---o we wysłanym kraju.
Właśnie takie podjęcie jak twoje, że "a, odpuśc, to tylko raz," przymykanie oka na takie patologiczne zachowania powoli stają się normą i codziennością.
Poszedłbym na spacer miejski chodnikiem, ale wiem że spotkam tam takich p0laczków jak na filmie, którzy zechcą sobie na
( ͡° ᴥ ͡°)
@Berkel_88: XDDDDDD
@RybstonPonte: Można się śmiać, ale niestety relatywnie bardzo często tak jest a najpierw stop cham i podobne kanały teraz takie filmy pokazują ile tego jest naprawdę. @RitmoXL ma rację niestety, przepisy ruchu drogowego dla ogromnej części ludzi to jest sugestia a nie prawo z resztą o czym często na przykład piszą te wszystkie dzbany w stylu szybko, ale bezpiecznie przyznając się do tego w internecie xD
Wyzywa od polaczków bo obejrzał jakiś filmikxD
Spokojnej i miłej niedzieli Ci życzę Mirku.
@pomywacz: i co może jeszcze chodnikiem, żeby przeszkadzać kierowcom w samochodach?
Np brzózk.
źródło: temp_file2025333089276447278
Pobierz