Wpis z mikrobloga

#kupie #mirkohandel #bazarek #handel #smartfony #telefony

Mirki, nie posiada któryś z was zbitego poco x3 nfc na handel? Ważne żeby był wylogowany (można przez pc i przeglądarke wylogować jak masz hasło). Szukam bo w moim padła Płyta główna, a ja bardzo lubię ten telefon i chciałbym sobie z dwóch złożyć jeden. Nie chce ktoś sprzedać?
miauczar - #kupie #mirkohandel #bazarek #handel  #smartfony #telefony

Mirki, nie pos...

źródło: temp_file458030359251399112

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Wolnyityle nie mam pojęcia po ile to teraz chodzi, Ale powiem ci jako ciekawostkę że kupiłem jakąś Motorolę z średniej półki, i te po co mi może premierę miało w 2020 roku to miażdży ją pod każdym względem. Zaiste ale żeby ten telefon miał napis Samsung to kosztowałby pewnie z pięć razy tyle...
  • Odpowiedz
@miauczar: u mnie tylko beteria po prawie 5 latach gorsza ale jadę dalej.

W te lato moja różowa skakała ze spadochronu i połowa rodziny robiła córki nieba. Okazało się, ze moje POCO fotki były najbardziej zbliżone do prawdziwego błękitu. A z Nowego samsunga ojca najgorsze. :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Wolnyityle bateria to fakt, I u mnie była już na umarciu, no ale jeszcze nie dawało mi się to we znaki ze względu na Quick Charge. A co do aparatu to przeglądam stare zdjęcia z tego smartfonu i w porównaniu do nowej motki to mam wrażenie że to ona jest telefonem z 2019 roku a nie poco. Aparat w poco był naprawdę dobry jak na tą półkę cenowa.
  • Odpowiedz