Wpis z mikrobloga

Ja pierdziu Mircy ale patent odkryłem. Bawiąc się w opcjach auta zobaczyłem że można ręcznie skasować informację o kończącej się żywotności oleju która wyskakiwała mi od jakiegoś roku przy każdym odpalaniu. Zajebiście. Jeden klik i znów mogę 3000 mil jeździć na spokoju. Głupio się przyznać ale do tej pory zawsze jeździłem do serwisu na zmianę oleju i tam mi to robili. Tyle kasy zaoszczędzone. Ma się ten łeb c’nie? #r2d2zwiedza
R2D2zSosnowca - Ja pierdziu Mircy ale patent odkryłem. Bawiąc się w opcjach auta zoba...

źródło: IMG_4765

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@R2D2_z_Sosnowca: Henry Ford się w grobie przewraca, przyjechał taki potomek narodu kawalerzystów zza oceanu i nic nie wie o koniach mechanicznych. :)
Wymieniałeś olej co 3000mil? Coś często... Tak producent przewiduje?
  • Odpowiedz
  • 0
@lewniesprzymierzasiezkojotem jedyne co słyszałem jaki był problem to jak kolega co kupił 3 letnie auto po leasingu podczas którego ktoś kompletnie zajechał silnik który się wysypał po kilku latach na amen to sprawdzali czy mój kolega wymieniał regularnie i miał na to papiery bo obejmowała go gwarancja wymiany silnika od dealera. Jakby nie robił tego albo nie miał papierów to by nie mógł dostać wymiany z gwarancji. A wymienia się prawidłowo
  • Odpowiedz
  • 0
@lewniesprzymierzasiezkojotem tak. Dziś właśnie byłem w takim. Nie wychodzisz z auta. Wjeżdżasz do warsztatu gdzie jest kilka boksów koło siebie stajesz nad tą dziurą jakkolwiek ona się tam nazywa i nawet nie wysiadasz z auta. Coś jak pit stop w fomule. Kilku gości cię obskakuje, sprawdzają światła, olej, filtry, ciśnienie w kołach. Kilka minut i elo

https://youtube.com/shorts/3uDMbMs4xl0?si=bILaj10navzha9oj

Ogólnie to jest super sprawa bo dziś byłem ze śpiącym z tyłu bombelkiem i
  • Odpowiedz