Aktywne Wpisy

szatanEK666 +48
Sezon szczupakowy moge uznac za otwarty. #wedkarstwo

źródło: 1000009466
Pobierz
Bartekc7 +50
Ostatnie 24 godziny sporo popsuły ten przedświąteczny tydzień. I to na kilku frontach choć wydawało się że do świąt będzie trochę spokoju. A oto co mamy:
- FED zaniepokojony bardziej niż przewidywano
- wojna celna zaostrzona
- straszne pomysły USA wymuszania na sojusznikach decouplingu od Chin
- brak postępów z wojną na Ukrainie i wzajemne słowa krytyki po stronie USA i Ukrainy. Brak sygnałów o możliwych ustępstwach Rosji.
- wg mnie nawet ten dzisiejszy
- FED zaniepokojony bardziej niż przewidywano
- wojna celna zaostrzona
- straszne pomysły USA wymuszania na sojusznikach decouplingu od Chin
- brak postępów z wojną na Ukrainie i wzajemne słowa krytyki po stronie USA i Ukrainy. Brak sygnałów o możliwych ustępstwach Rosji.
- wg mnie nawet ten dzisiejszy
źródło: 1000032872
Pobierza kto wie o sobie dużo? ten się oszukuje
@irenicus30: najlepsi są ci którzy lepiej wiedzą co inni "powinni"
z każdą kobietą w wieku 36 lat z którą rozmawiasz, to z tyłu głowy (nie zakładam że to wypowiadasz na głos) masz myśl "ty powinnaś być matką nastolatków a nie jesteś"?
@irenicus30: a to też jest ciekawe, bo czy 36-letnia baba może się w ogóle przejmować tym co myśli jej matka? każdy żyje jak chce, jej matka jak miała 36 to żyła jak chciała (albo jak jej kazała jej matka), ale generalnie zauważam że takie wplątanie się w "co uważa moja matka czy powinienem się ożenić? mieć dzieci? pracować tu a nie tam?" już
@heniek_8: ale ONA SAMA "chce mieć dzieci" w jakiejś bliżej nieokreślonej "przyszłości", rozumiesz? Ona TERAZ może już mieć problemy z zajściem i donoszeniem, a co dopiero "kiedyś tam". To jest śmieszne (i
@spirityfree: XDDDDDDDD kobiety sa jeszcze mniej chetne na samotnych ojcow niz faceci na samotne matki (do zwiazku a nie tylko do lozka)