Wpis z mikrobloga

36 lat juz powinna byc matka nastolatkow

@irenicus30: najlepsi są ci którzy lepiej wiedzą co inni "powinni"
z każdą kobietą w wieku 36 lat z którą rozmawiasz, to z tyłu głowy (nie zakładam że to wypowiadasz na głos) masz myśl "ty powinnaś być matką nastolatków a nie jesteś"?
  • Odpowiedz
@heniek_8: tak, z każdą bezdzietną z tym że ja mam swoją bańkę swoich znajomych odstaję od średniej w polsce, takich interakcji nie jest dużo (zresztą jej matka pewnie to samo myśli)
  • Odpowiedz
(zresztą jej matka pewnie to samo myśli)

@irenicus30: a to też jest ciekawe, bo czy 36-letnia baba może się w ogóle przejmować tym co myśli jej matka? każdy żyje jak chce, jej matka jak miała 36 to żyła jak chciała (albo jak jej kazała jej matka), ale generalnie zauważam że takie wplątanie się w "co uważa moja matka czy powinienem się ożenić? mieć dzieci? pracować tu a nie tam?" już
  • Odpowiedz
@heniek_8: ja uważam że w dzisiejszych czasach trzeba dużo uwagi poświęcić wychowując córkę bo jak kobieta ma 36 lat to już się nie będzie przejmować opinią rodziców
  • Odpowiedz
najlepsi są ci którzy lepiej wiedzą co inni "powinni"

z każdą kobietą w wieku 36 lat z którą rozmawiasz, to z tyłu głowy (nie zakładam że to wypowiadasz na głos) masz myśl "ty powinnaś być matką nastolatków a nie jesteś"?

@heniek_8: ale ONA SAMA "chce mieć dzieci" w jakiejś bliżej nieokreślonej "przyszłości", rozumiesz? Ona TERAZ może już mieć problemy z zajściem i donoszeniem, a co dopiero "kiedyś tam". To jest śmieszne (i
  • Odpowiedz
może w taki sposób daje znać, że jest chętna na partnera który dzieci już ma

@spirityfree: XDDDDDDDD kobiety sa jeszcze mniej chetne na samotnych ojcow niz faceci na samotne matki (do zwiazku a nie tylko do lozka)
  • Odpowiedz