Aktywne Wpisy

steel_works +605
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
CrokusYounghand +175
Spokojnie, to tylko abonament na browary w płazim sklepie. Żeby efektywnie korzystać z promocji, trzeba odbierać piwsko prawie codziennie lub walić kilka w weekend. Ale jakby coś, to rozpijanie społeczeństwa jest tylko lewcką teorią spiskową. Wszak wcale uzależnionym od nikotyny, alkoholu i cukru społeczeństwem łatwiej się nie steruje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic lepiej nie pasuje do tego, co od kilku lat widać na polu promocji alkoholu w Polsce, jak ta nieśmiertelna piosenka
Nic lepiej nie pasuje do tego, co od kilku lat widać na polu promocji alkoholu w Polsce, jak ta nieśmiertelna piosenka

źródło: GpO30QHXcAUeTVG
Pobierz
#cultowe (1484/1000)
Lie After Lie - How Many Questions z płyty pt. Unsaid (2014)
A dziś taki wynalazek z Wrocławia z debiutanckiej płyty, chociaż przed nią w ręce wpadła mi EPka pt. Bad Anthems i chyba w sumie lepiej mi siadła.
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
@toodrunktofuck: zdziwiłem się że ktoś to zna ( ͡° ͜ʖ ͡°)