Aktywne Wpisy

niepisowski +231
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +13
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

źródło: 640px-S%C5%82awomir_Mentzen_Sejm_2022
Pobierz@Kotouak: to nie ta venus z bydgoszczy czy jak jej tam było?
@volodia: i to taka którą będziesz spłacał nie ważne czy wykorzystasz czy nie, z reszta na zupełnie preferencyjnych warunkach.
Czyli faktycznie Suawek jak zawsze ma racje, niech przepadnie a i spłacac i tak bedziemy
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
Pobierz@Wink: no a screen po co? XD coraz więcej tepych tuskobotow.
Włochy więcej miały wspólnego z naszymi programami dotacji dociepleń i chodziło o rozbudowany system wyłudzania pieniędzy (jak u nas z dociepleniami). Nie ma to nic wspólnego z brakiem pcc który zresztą akurat można by było zlikwidować na zasadzie ulgi mieszkaniowej by płacić go przy obrocie gospodarczym ale by nie dotyczył mieszkań na własny użytek. Propozycja
Ulga byłaby najlepszą opcją pod warunkiem że nie będzie zbywalna.
Poprosimy link do tego projektu, propozycji czy nieistniejącego urojenia.
PS. KPO to kredyt, a nie prezent z brukseli
@Xianist:
1. Środki miały być z bezwrotnej dotacji, czy pożyczki?
2. Z tego co wiem to państwa same sobie piszą program pod KPO, jak rezygnacja z jednego postulatu ma sprawić, że tych pieniędzy nie można wykorzystać w inny sposób?
@ni0bi: Pokazuje twój poziom dyskusji z tymi "tuskobotami". Wszystko się sprowadza do wypowiedzi podobnych do:
Piszesz że ktoś sra na szachownicę jak piszesz merytorycznie? Przecież ty sam przychodzisz się wysrać zamiast napisać coś z sensem i jakoś przekonać ludzi do swoich poglądów czy podjąć dyskusję. Zamiast tego ciągle "tuskoboty", "czaskoski" i inne polityczne tekściki rodem z komentarzy na facebooku starych