Tak jak obiecywałem około tygodnia temu, dziś swoją premierę miał film z DARMOWYM planem treningowym.
Plan którym ja osobiście, trenowałbym będąc obecnie osobą początkującą, ze stażem 0-3 lata.
Wiele w planie możecie zmienić pod siebie i jest to bardzo proste, nie narzucam nikomu trenowania w ten sposób, nie narzucam swojego podejścia, ale jeśli do tej pory błądziłeś, nie miałeś planu lub plan nie przynosił Ci efektów jakich byś oczekiwał. To po prostu daj temu szansę, przepracuj 6-10 tygodni i oceń.
Zasady otrzymania planu w pliku Excel:
1. Obserwuj mnie (Lewus_ifbbpro). 2. Wyślij mi swój adres e-mail w prywatnej wiadomości. 3. Nie musisz nawet dziękować, nie oczekuję tego.
Pozdrawiam Was i dziękuję, bo zaczynałem działać na tym forum około 5 lat temu i udzielanie się tutaj, dało mi możliwość realizowania się teraz, jako pełnoetatowy trener online.
Dzięki za uwagę i życzę wam powodzenia, niech wasze sylwetki dobrze reagują, a siła rośnie.
Pozdrawiam.
Ps. Nie umieszczam linku w komentarzu, żeby nie u-----o zasięgu, kanał na którym jest film, nazywa się tak samo jak nazwa mojego insta.
Pozdrawiam Was i dziękuję, bo zaczynałem działać na tym forum około 5 lat temu i udzielanie się tutaj, dało mi możliwość realizowania się teraz, jako pełnoetatowy trener online.
@Lewusx: pamiętam, jak stawiałeś pierwsze kroki na portalu że śmiesznymi obrazkami. Od tego czasu dużo się zmieniło. I wiele jeszcze, mam nadzieję, się zmieni- Mati ciśniesz.
@Lewusx: kilka protipów przy nagrywaniu - audio mono, zmixuj to stereo przy montażu zeby audio było w obu kanałach, mikrofon bez "martwego kota" odsuń od skóry, przy jakis ruchach pojawia się przester masaktyczny, ew. uzywaj martwego kota
@Lewusx: dzięki za ten plan i pracę, która włożyłeś w jego ułożenie. Dziwi mnie, że wykopki pod ostatnim postem p--------y takie kocopoły, ale vikop is vikop. Powodzenia na zawodach Panie Lewus!
Tak jak obiecywałem około tygodnia temu, dziś swoją premierę miał film z DARMOWYM planem treningowym.
Plan którym ja osobiście, trenowałbym będąc obecnie osobą początkującą, ze stażem 0-3 lata.
Wiele w planie możecie zmienić pod siebie i jest to bardzo proste, nie narzucam nikomu trenowania w ten sposób, nie narzucam swojego podejścia, ale jeśli do tej pory błądziłeś, nie miałeś planu lub plan nie przynosił Ci efektów jakich byś oczekiwał. To po prostu daj temu szansę, przepracuj 6-10 tygodni i oceń.
Zasady otrzymania planu w pliku Excel:
1. Obserwuj mnie (Lewus_ifbbpro).
2. Wyślij mi swój adres e-mail w prywatnej wiadomości.
3. Nie musisz nawet dziękować, nie oczekuję tego.
Dzięki za uwagę i życzę wam powodzenia, niech wasze sylwetki dobrze reagują, a siła rośnie.
Pozdrawiam.
Ps. Nie umieszczam linku w komentarzu, żeby nie u-----o zasięgu, kanał na którym jest film, nazywa się tak samo jak nazwa mojego insta.
#sterydy #mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #trening #rozdajo #silownia #chudnijzwykopem
źródło: IMG_3120
Pobierz@Lewusx: pamiętam, jak stawiałeś pierwsze kroki na portalu że śmiesznymi obrazkami. Od tego czasu dużo się zmieniło.
I wiele jeszcze, mam nadzieję, się zmieni- Mati ciśniesz.
https://www.youtube .com/watch?v=YfMfQ5zDzVY