Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#mieszkanie #mieszkania #bezpieczenstwo #wakacje
Z anonima bo po co ktos ma wiedziec i jeszcze potem stalkowac.

Jakie macie triki i patenty na bezpieczenstwo mieszkania podczas wyjazdu? Jakas automatyzacja swiatla czy czujniki otwarcia?

Mieszkanie w bloku, nowe budownictwo. Wyjezdzam na dwa miesiace na drugi koniec swiata, mama raz w tygodniu bedzie przychodzic i podlewac kwiaty.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
fachowy-innowator-29: Wyjeżdżałem tak parę razy i po prostu zamykałem drzwi na klucz. Włamują się u ciebie? Co trzymasz wartościowego w mieszkaniu? Ktoś o tym wie?

Mi w ogóle nie przeszło przez myśl że ktoś mi się włamie, ale ja mam mało wartościowych rzeczy i drzwi antywłamaniowe więc musiałby zamek otworzyć (wiadomo dla fachowca nic trudnego ale po co ryzykować w ciemno?)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: smarthome xiaomi możesz sobie tanio zrobić, sterowanie oświetleniem, czujniki ruchu, otwarcia drzwi, kamere etc. za 40zł jest też symulator tv. tyle, że na kradzieże mieszkania jest taki patent, że ktoś ci kredą rysuje coś na drzwiach i jeśli rysunek nie zniknie tzn. że mieszkanie jest puste więc sąsiad też potrzebny.

@PanKapibara: po pierwsze to dowód anegdotyczny, po drugie jak ktoś się włamie do mieszkania to się w
  • Odpowiedz