Aktywne Wpisy
EditorTM +125
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz
p0melo +34
#programowanie #pracait #it #korposwiat #programista15k #pracbaza
Branża IT to jedna z najgorszych branż pod względem praw pracowniczych, work life balance i stabilności zawodowej. W przeciągu 10 lat została zdemolowana przez samowolę korporacji, które zdegradowały pracowników do bezosobowych zasobów.
Kiedyś pracownik IT darzony był dużym szacunkiem. Zawód programisty był przyszłościowy, zarezerwowany dla ludzi o ponadprzeciętnym IQ i zdolnościach matematycznych.
Był
Branża IT to jedna z najgorszych branż pod względem praw pracowniczych, work life balance i stabilności zawodowej. W przeciągu 10 lat została zdemolowana przez samowolę korporacji, które zdegradowały pracowników do bezosobowych zasobów.
Kiedyś pracownik IT darzony był dużym szacunkiem. Zawód programisty był przyszłościowy, zarezerwowany dla ludzi o ponadprzeciętnym IQ i zdolnościach matematycznych.
Był

#mieszkanie #mieszkania #bezpieczenstwo #wakacje
Z anonima bo po co ktos ma wiedziec i jeszcze potem stalkowac.
Jakie macie triki i patenty na bezpieczenstwo mieszkania podczas wyjazdu? Jakas automatyzacja swiatla czy czujniki otwarcia?
Mieszkanie w bloku, nowe budownictwo. Wyjezdzam na dwa miesiace na drugi koniec swiata, mama raz w tygodniu bedzie przychodzic i podlewac kwiaty.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: images (2)
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Mi w ogóle nie przeszło przez myśl że ktoś mi się włamie, ale ja mam mało wartościowych rzeczy i drzwi antywłamaniowe więc musiałby zamek otworzyć (wiadomo dla fachowca nic trudnego ale po co ryzykować w ciemno?)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
@PanKapibara: po pierwsze to dowód anegdotyczny, po drugie jak ktoś się włamie do mieszkania to się w