Wpis z mikrobloga

Mireczki... klasyczek... pożyczyłem kuplowi 1000zł, po roku upomniałem się o zwrot pieniędzy... zwyzywał mnie od "przypałowców", że upominam się o zwrot i zablokował.

Czy są jakieś kroki prawne jakie mogę podjąć w celu odzyskania pieniędzy? #poradyprawne #prawo #zlodzieje
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arte008: dobry zwyczaj nie pożyczaj( ͡° ͜ʖ ͡°) możesz jechać z nim w sądzie ale to potrwa i będzie kosztowało. Proponowałbym pogadac z nim po męsku ale ciebie się raczej nie wystraszy więc może ktoś może pomóc?
  • Odpowiedz
  • 0
@NieglosujnaPis: jazda z k-----i... pogodziłem się ze stratą, ale nie pozwolę sobie na takie traktowanie mnie... wystarczyło powiedzieć "przepraszam, dalej mam ciężką sytuację, jak będę mógł to oddam" - anulowałbym mu ten dług... ale jak ktoś mnie obraża i blokuje, bo upominam się o swoje...
  • Odpowiedz
To jedziesz z nim miras tylko uważaj żeby cię z tym nie powiązali bo tacy pierwsi na policję biegną. Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja kilka lat temu miałem podobną sytuację ale na mniejszą kwotę. Niby straciłem parę pln ale tak naprawdę kupiłem spokoj
  • Odpowiedz