Wpis z mikrobloga

Nie wiem ile jest faktycznie aktywnych sportowo Mirków na tagu #siatkowka ale mam pytanie o dobrego ortopedę, który na problem z kolanem powie mi, "żebym mniej skakał i poprawił balans mięśniowy", którego ktoś może z czystym sumieniem polecić, bo "wyleczył" mu uraz który wynikał właśnie z grania w siatkówkę. Może być gdziekolwiek, dojadę.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czarny_matt94: Może nie ortopeda, ale fizjo - Aleksander Kosendiak z Medicus Clinic na Strzeleckim we Wrocławiu.
Możliwe, że będzie w stanie polecić Ci sprawdzonego ortopedę. Dodatkowo, wszyscy trzej ortopedzi w Medicusie specjalizują się w medycynie sportowej, więc nie spodziewam się po nich rozwiązań w stylu "mniej ćwiczyć". Akurat z ich usług nie korzystałem, ale dosłownie wszystkich lekarzach w Medicusie mam tylko jak najlepszą opinię.
  • Odpowiedz
@dsliwa2: akurat 2 najbardziej oddalone od Wrocławia, ale i tak dzięki!

@groman43 dzięki, zweryfikuję. Wcześniej korzystałem ze Sports Medic, ale po ostatniej wizycie już mi się odechciało płacić 300 PLN za zrobienie przysiadu i dowiedzenie się, że nie mam zakresów w biodrze.
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: mogę polecić Filipa Płużańskiego. Pomógł mojej dziewczynie, która jest po trzech operacjach kolana. Jest z Łodzi, ale przyjmuje też w Oleśnicy z dolnośląskiego.
  • Odpowiedz