Wpis z mikrobloga

Zrobiłem nowego Soyjaka do rodziny soyjaków, o imieniu Simon. Tak jak Chud zawsze mówi „nothing ever happens”, frazą Simona jest „it depends”. To po prostu parodia centrysty
Kirsuu - Zrobiłem nowego Soyjaka do rodziny soyjaków, o imieniu Simon. Tak jak Chud z...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kirsuu: Jako centrysta lubię jak jedni nazywają mnie lewakiem, inni prawakiem, a potem czytam w necie, że centryści nie mają własnego zdania. Własnego zdania nie mają Ci którzy grzecznie przyjmują poglądy skrajne, bo tam czeka dla nich gotowy zestaw poglądów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kirsuu: gdyby każdy komentator miał tyle rigczu co Szymon Pękała, to nie bylibyśmy w tak smutnej rzeczywistości w jakiej jesteśmy, że włączenie jakiejkolwiek TV to istna tortura dla rozumu i gdzie merytoryka nie ma żadnego znaczenia. Gdzieś mi mignęła grafika, że kanał Szymon mówi został wrzucony do jednego wora z Atorem i Dzikim Trenerem. Ciekawe kogo uwiera walka z wojna plemienna w Polsce?
  • Odpowiedz
  • 0
@troglodyta_erudyta Ja, będąc centrystą, już od lat słyszę od lewej strony, że jestem prawakiem, a od prawej, że jestem lewakiem. Wiec patrząc na to z boku, wygląda, że nie pasuję nikomu.
Także to nie pojawiło się teraz, tylko już od momentu pierwszej dużej polaryzacji polskiej polityki, circa 2010 roku, po katastrofie/zamachu (zależy z kim rozmawiasz ;)) smoleńskiej/-im.
  • Odpowiedz