Wpis z mikrobloga

@olito: xl na sens jak masz więcej ludzi do wyżywienia (4+) albo robisz imprezy a tak to zwykła wersja wystarczy. Mam zwykłego i dla 3 osobowej rodziny jest ok. A to że jest kilka lat na rynku to niezbyt wiele znaczy bo to nadal jest ta sama grzałka elektryczna z rusztem tylko w innej obudowie z większą ilością programów z których i tak po pewnym czasie nie będziesz korzystać 😀
  • Odpowiedz
@olito: masz 2 i chcesz kupić trzeci?
Jak chcesz w nim tosty robić to kup lepiej toster/opiekacz. Raz że zapłacisz 1/10 ceny a dwa to zużyje mniej prądu.
Do robienia mięsa, ryby, steków, grillowania warzyw, gofrów (inna nakładka), panini - do tego optigrill został stworzony.
  • Odpowiedz
@olito: domyśliłem się xD
W każdym razie dobieranie urządzenia na podstawie tego ile tostów do niego wejdzie mija się z celem, są lepsze urządzenie stricte do tego przeznaczone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@coollfon w dalszym ciągu to tylko porównanie wielkości, przy pomocy tostów łatwiej to sobie wyobrazić, coś jak baseny olimpijskie albo boiska piłkarskie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@coollfon kupiłem w końcu ten nowszy ale nie Elite, bo jeszcze nie ma w tej wersji. Przekonała mnie funkcja małego piekarnika i otwieranie 180 stopni żeby mieć dwie powierzchnie do grillowania. Dzisiaj wpadły tosty z serem, młodym smakowało. Jutro będzie mięso. ( ͡º ͜ʖ͡º)
olito - @coollfon kupiłem w końcu ten nowszy ale nie Elite, bo jeszcze nie ma w tej w...

źródło: temp_file4218343723380876985

Pobierz
  • Odpowiedz