Aktywne Wpisy

Inevera +377
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek

źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Herbalizer +28
Lvl 47 here, mocno związany z językiem polskim, ciężko mi będzie o pracę za granicą, ale nic to, jeżeli osiłek wygra - pakuje żonę i wyjeżdżam. Nie zamierzam mieszkać w kraju, w którym szansę ma wygrać takie indywiduum. W głowie mi się to nie mieści, że prawie 20 mln Polaków ma tak zaburzone postrzeganie dobra/zla.
Może jestem dziwny ale nie lubię grubych tyłków. Cały czas widzę w internecie i słyszę od kolegów jak cudowne są grube d--y. Srsly why? Co jest w tym takiego fascynujacego? Tłusty poślad który prędzej czy później obrośnie celulitem, wiecznie spocony w lato aż widać stróżkę potu. Rozumiem że w wiekach ciemnych były różne wynaturzenia i facetom mogły się podobać takie rzeczy, co zresztą utrwalił Rubens na swych obrazach. Ale dzisiaj? Kiedy cenimy zdrową, wysportowaną i szczupłą sylwetkę?Jeszcze dochodzi do tego, że kobiety same sobie powiększają tyłki (!) bo wydaje im się to atrakcyjniejsze. Szczupłe ciało i nagle BUM! siedzisko niczym półmetrowa piłka plażowa. Jak wam się może to podobać?
Tylko szczupły i płaski tyłeczek jest super seksi.
#przemyslenia #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #uroda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Male plastkie tylki kojarzą się z dzieckiem albo chlopcem.
Dlatego samce rozplodowe szukaja duzych tylkow a ci ze skrzywieniami małych płaskich
@mirko_anonim: bo nie są tęczowi?
Gdyby nie te 3% to dziś dalej byś rozpalał ognisko krzemieniem w jaskini.
To że ludzie jakoś funkcjonują to zaleta jedynie edukacji, wkładania im latami do glowy zachowań i działania. Bez nauki 95% żyła by jak małpy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: typ który nie ogarnia, że kobiety z prawidłową wagą też go mają bo jest powiązany z gospodarką hormonalną - wydzielaniem estrogenów x.D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
No nie.