Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Może jestem dziwny ale nie lubię grubych tyłków. Cały czas widzę w internecie i słyszę od kolegów jak cudowne są grube d--y. Srsly why? Co jest w tym takiego fascynujacego? Tłusty poślad który prędzej czy później obrośnie celulitem, wiecznie spocony w lato aż widać stróżkę potu. Rozumiem że w wiekach ciemnych były różne wynaturzenia i facetom mogły się podobać takie rzeczy, co zresztą utrwalił Rubens na swych obrazach. Ale dzisiaj? Kiedy cenimy zdrową, wysportowaną i szczupłą sylwetkę?Jeszcze dochodzi do tego, że kobiety same sobie powiększają tyłki (!) bo wydaje im się to atrakcyjniejsze. Szczupłe ciało i nagle BUM! siedzisko niczym półmetrowa piłka plażowa. Jak wam się może to podobać?
Tylko szczupły i płaski tyłeczek jest super seksi.
#przemyslenia #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #uroda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to nic więcej jak instynkt zwierząt. Duzy tylek to szerokie biodra i mozliwosc urodzenia duzej liczby potomstwa.
Male plastkie tylki kojarzą się z dzieckiem albo chlopcem.
Dlatego samce rozplodowe szukaja duzych tylkow a ci ze skrzywieniami małych płaskich
  • Odpowiedz
@stara_biauka_: Wszystko jest kwestią otoczenia, etnolodzy twierdzą, że podoba się nam to co mamy w otoczeniu. Media promowały ostatnio ewidentną steatopygie - wbrew pozorom miednice influlencerek nie są szerokie, tylko mają otłuszczone pośladki i uda. Więc jak kto nie ma dobrych wzorców w okolicy, to czerpie z mediów wzorce murzyńskie.
  • Odpowiedz
@ToksycznyArek: czy tego chcesz czy nie to ludzie dalej są zwierzętami które 3% najiinteligentniejszych popchnęło cywilizacje naprzód.
Gdyby nie te 3% to dziś dalej byś rozpalał ognisko krzemieniem w jaskini.
To że ludzie jakoś funkcjonują to zaleta jedynie edukacji, wkładania im latami do glowy zachowań i działania. Bez nauki 95% żyła by jak małpy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
efektywny-eksperymentator-77: A ja nie rozumiem jak się mogą małe tyłki podobać u bab. Kobiety lubią jak facet jest twardy w dotyku, a mężczyźni jak kobieta jest miękka, taka natura. Dlaczego miałbym jako facet chcieć macać jakieś chude, małe tyłki? No i wiadomo, tyłek musi być proporcjonalny, a dziewczyna nie może być po prostu gruba.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
taktowny-szermierz-89: One nie mają być grube tylko umięśnione. Pośladki to największe miesnie ciala. Ponieważ nie są kluczowe do przeżycia stanowią rezerwuar bialka i aminokwasów podczas głodu. Jeżeli kobieta ma duże zapasy to duża szansa ze przeżyje i donosi ciążę

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przecież to samo jest z cyckami. Odklejeńcy wymyślają jakieś #kontenerynamleko i do nich walą. Tymczasem idealne c---i powinny mieścić się w męskiej dłoni. Tylko prymitywy i fetyszyści lubią (za)duże c---i i (za)duże d--y. Ja lubię małe tyłki, ale nie płaskie. Po prostu w sam raz.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustępliwy-twórca-92: +1 byczq, co się stało w ogóle z proporcjami i poczuciem estetyki xD ale weź tu gadaj z wykopkami jak na tak sformułowany zarzut powiedzą ci ze lepsze to niż małe d--y, tak jakby na świecie istniały tylko albo wielkie dupska albo d--y a la szczupły chłopiec xD zaokrąglony ale proporcjonalny tyłek to jest to

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no ale jest różnica między grubą dupą, a dużą... płaskie tyłki są aseksualne jak dla mnie, preferuję jędrne i umięśnione. Sama taki mam i takie też mi się podobają u facetów, bo to znaczy, że ktoś nie siedzi całe życie na dupsku, tylko się rusza i ćwiczy. Płaskie tyłki to mają dzieci albo starcy xD
  • Odpowiedz