Aktywne Wpisy

sztywny_misza +541
Warszawa, 18 stycznia 2019 roku. 29-letni Michał Krajewski, pracownik kolei i zapalony modelarz, wracał z nocnej zmiany na stacji Warszawa Wschodnia. Była 5:40 rano, temperatura spadła poniżej -10°C, a ulice były niemal puste. Przechodząc przez most Gdański, zauważył młodą kobietę stojącą za barierką, wychyloną nad zamarzniętą Wisłą.
Nie zastanawiał się długo. Zbliżył się powoli, zaczynając spokojnie rozmawiać, ale zanim zdążył ją chwycić, kobieta skoczyła.
Michał bez wahania zeskoczył za
Nie zastanawiał się długo. Zbliżył się powoli, zaczynając spokojnie rozmawiać, ale zanim zdążył ją chwycić, kobieta skoczyła.
Michał bez wahania zeskoczył za

źródło: 8d455975ee1615982b3ccb5b8c1d947efa54d8da4c26863d17f93be1d4c074a2
PobierzCześć :)
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki
źródło: 1000035210
PobierzPolecam więcej czytać, czegoś się nauczyć o historii a mniej spamować to może nie narazisz się na tyle samozaorania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu jest kanał który merytorycznie podchodzi do historii tamtych czasów: https://www.youtube.com/@marcin.Majewski
Są też na nim różne rozważania teologiczne, ale też fachowe, z pozycji nauki.
Zaorałeś mnie totalnie. Rzymianie przecież płakali jak torturowali Jezusa a potem przybijali go do krzyża.
@Jabby: Nie ja, sam się zaorałeś.
@Jabby: A co to ma do "prowokowania Piłata" którego nie było? xD Chrystus nie zagrażał rzymskim rządom, a nawet je uznawał co zawiera się w cytacie „Oddajcie cesarzowi, co należy do cesarza, a Bogu, to, co należy do Boga”.
dyskusja z kimś takim to jak dyskusja z małpą xD
btw żydzi do dziś w większości nienawidzą Chrystusa, więc zamiast "antysemityzmu" mamy "antychrystianizm".
Zelenski nie chodził po Moskwie mówiąc, że on jest prawdziwym władca rosji.
Trump to kretyn. Nie bądź jak Trump.
@P35YM1574: Czemu? Przecież taki Piłat to postać historyczna. Chyba, że myślisz, że on został wymyślony na potrzeby Biblii to wtedy nie pomogę w tak ciężkim przypadku.