Ja nie wiem czy wy się przejmujecie i dołujecie ? Huop ma fajne życie a ci się dołują XD Np. we w środę zrobilem se brodę sam, pobiegalem niedawno, dzisiaj se placki zjadłem ziemniaczane, posprzątalem trochę w domu i karmnik zrobiłęm. Jutro pobiegam i coś tam postrzygę jak typ przyjdzie. Ogólnie w ciągu 3 lat poszło mi 100 tys zł co ciężko zbieralem lata i nic z tego nie mam i nie żałuję. Mialem babę i toksyczny związek ale fajnie że, udało się zakończytć nie ma dzieci, alimenów ani problemów. Ogólnie to rozmawiam głownie z typami co ich strzygę i tak leci i jest ok. Tak wygląda moje życie ( ͡º͜ʖ͡º) Jutro se pobiegam, posprzątam, w niedzielę to samo. Może nawet jakieś filmiki se pooglądam na you tube. No i stosunek z kobietą w formacie Mp4 lub JPEG no ew. chaturbate a ci narzekają XD Prze ostatnie trzy miesiące przeczytałem trzy książki mało ale chcę zacząć więcej plus nauczyć się spawać, języki i może do jakiej szkoły za jakiś czas. Na następny tydz muszę się umówić do dentystki żeby kontynuować naprawę szuflady co kosztuje kupe kasy z ciężko zarobionych pieniedzy z wypłat. Jeszcze czysto jeść aby rozwijać się sportowo. Jakoś leci...
@Zwierz33: w sumie co do filmiku to wielkie XD. Już to widzę kiedy niewolnik kolchozu, który na dodatek pije i jest gruby wstaje o 5 przed pracą i idzie biegać. Wręcz to jest niemożliwe i trochę wyniszczające rzeklbym
@Crusix: No z tym to przesada szczególnie że, w kołchozie ciężka praca fizyczna. Trzeba by mieć lekką biurową ale to też nikt nie będzie tak robił, jedynie po pracy. No ale to tylko filmik.
@Zwierz33: już mogli dać te prace biurowa w tym filmiku. Tam też są przegrywy. McDonald, bądź co bądź to też jest ciezka praca. Nie wyobrażam sobie ciągle n---------c i przekręcać kotlety, choć są lekkie.
@Zwierz33: Zdarzają się dni, kiedy zrobię coś więcej niż picie i spanie. Nawet chciałbym robić coś więcej. Niestety. Coraz mniej. Także coraz mniej sił mam.
Ciało jest coraz bardziej zmęczone. Coraz częściej boli - całe ciało.
@Zwierz33: wlasnie napisałem, że jak przegryw pomyśli, że coś trzeba zrobić i się zabierze do tego lecz nie będzie mieć do tego smykałki i tylko straci czas i się zawiedzie to kompletnie popadnie w depresję.
@lewniesprzymierzasiezkojotem to samo co teraz i tak samo 20 temu. To samo ale szybciej, tylko musiałbym wiedzieć to co teraz inaczej d--a a co by wyszło nie wiem bo ciężko przewidzieć. Także jest jak jest i trzeba grać tym co ma się teraz w ręku xd
@Zwierz33 To mi się podoba, trochę pozytywu też tutaj potrzeba. Nawet jeśli to jest nieco wymuszony pozytyw. Brakuje mi tego, staram się sobie wmawiać podobnie, fake it till you make it
Np. we w środę zrobilem se brodę sam, pobiegalem niedawno, dzisiaj se placki zjadłem ziemniaczane, posprzątalem trochę w domu i karmnik zrobiłęm. Jutro pobiegam i coś tam postrzygę jak typ przyjdzie. Ogólnie w ciągu 3 lat poszło mi 100 tys zł co ciężko zbieralem lata i nic z tego nie mam i nie żałuję. Mialem babę i toksyczny związek ale fajnie że, udało się zakończytć nie ma dzieci, alimenów ani problemów. Ogólnie to rozmawiam głownie z typami co ich strzygę i tak leci i jest ok. Tak wygląda moje życie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jutro se pobiegam, posprzątam, w niedzielę to samo. Może nawet jakieś filmiki se pooglądam na you tube. No i stosunek z kobietą w formacie Mp4 lub JPEG no ew. chaturbate a ci narzekają XD
Prze ostatnie trzy miesiące przeczytałem trzy książki mało ale chcę zacząć więcej plus nauczyć się spawać, języki i może do jakiej szkoły za jakiś czas. Na następny tydz muszę się umówić do dentystki żeby kontynuować naprawę szuflady co kosztuje kupe kasy z ciężko zarobionych pieniedzy z wypłat. Jeszcze czysto jeść aby rozwijać się sportowo. Jakoś leci...
#przegryw
źródło: GG4KoccX0AA_v77
PobierzWręcz to jest niemożliwe i trochę wyniszczające rzeklbym
Tam też są przegrywy.
McDonald, bądź co bądź to też jest ciezka praca. Nie wyobrażam sobie ciągle n---------c i przekręcać kotlety, choć są lekkie.
Zdarzają się dni, kiedy zrobię coś więcej niż picie i spanie.
Nawet chciałbym robić coś więcej. Niestety. Coraz mniej.
Także coraz mniej sił mam.
Ciało jest coraz bardziej zmęczone.
Coraz częściej boli - całe ciało.