Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka

Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.

Socialblade możemy włożyć między bajki ;).

Czy są zgodne z rzeczywistymi - nie dowiemy się, bo nikt z kambo jupiterów się nie przyzna. Jednak możemy zrobić tak, jeśli @jackgadzinowski będziesz mieć chwile, że sprawdzisz swoją metodą zarobki z mojego kanału, ja to pokaże oczywiście. Jeśli będzie podobnie w szacunkach - biada kambo YTberom, potwierdzą się "plotki" o ich faktycznej wegetacji.

@jackgadzinowski: mój kanał: https://www.youtube.com/channel/UCVVS8eujGeT4RmZ6e9nPM4Q/videos

ja się już wysprzęgliłem mniej więcej ile, ale pls spróbuj oszacować swoją metodą. Dodam, że jedyny film z ponad 700k wyświetleń jest zdemonetyzowany (seksturystyka w Kambodży), a robi co miesiąc 10-40k viewsow nadal.

To co, testujemy? :)
lskx - #raportzpanstwasrodka 

Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na r...

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-21 o 23.21.01

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx: Gowno prawda Krzychu na samym początku miał 1300 później w granicach 1 k Dlugie filmiki kręci bejkiszonkowy 1 k lekko na drugiej pozycji jest za Prezezem lub podobnie teraz maniek [100-120] dolka mowił Muminy 500 Adam ma najlepsze stawki pozatym stare jego filmiki tez zarabiają .
  • Odpowiedz
@lskx: liczy sie systematycznosc wrzucania ilosc wyswietlen w ciagu 24 h cph i cos jeszcze pewnie.. W tym miesiącu duzo wstawiłeś filmikow widze z 200 dolka będzie Wczesniejsze 100 120$
  • Odpowiedz
@lskx: Codziennie jak byś wrzucał przy tych wyswietleniach 1k w ciagu 24h moze by bylo 200 .Patrzę teraz trochę dni omiąłeś aczkolwiek dużo w tym miesiącu wrzucileś
  • Odpowiedz
@lskx: To co, testujemy? :)

No nie wiem czy to takie interesujące wiedzieć ile zarabiają. Widzimy jak żyją, ile mniej więcej wydają… tylko po co robić tak dogłębne analizy kilka razy w miesiącu, just saying.
  • Odpowiedz
@lskx: Zobacz różnice w dolkach przy wyświetleniach [ 6-10 k w ciągu 24 h ] Wstawiając gniota dzień w dzień Mumin to ma 400 -500 bo leniwy jest
  • Odpowiedz