Aktywne Wpisy

bArrek +37
Ja to jednak twardy chłop jestem zero perspektyw brak rodziny brak dziewczyny c-----a słabo płatna praca robota świątek piątek bez wolnej soboty niedziele i nocki ale ale jakoś daje radę żyje głęboko w zakamarek Polski C czasem se na kebsa skoczę czasem na miacho z ziomkami czasem się piwko strzeli czasem bilarda pogra i wraca do rzeczywistości zaciska zęby i żyje dalej a słabiaki z dużych miast dostają depresji bo deszcz spadnie
foooo +33
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki ;).
Czy są zgodne z rzeczywistymi - nie dowiemy się, bo nikt z kambo jupiterów się nie przyzna. Jednak możemy zrobić tak, jeśli @jackgadzinowski będziesz mieć chwile, że sprawdzisz swoją metodą zarobki z mojego kanału, ja to pokaże oczywiście. Jeśli będzie podobnie w szacunkach - biada kambo YTberom, potwierdzą się "plotki" o ich faktycznej wegetacji.
@jackgadzinowski: mój kanał: https://www.youtube.com/channel/UCVVS8eujGeT4RmZ6e9nPM4Q/videos
ja się już wysprzęgliłem mniej więcej ile, ale pls spróbuj oszacować swoją metodą. Dodam, że jedyny film z ponad 700k wyświetleń jest zdemonetyzowany (seksturystyka w Kambodży), a robi co miesiąc 10-40k viewsow nadal.
To co, testujemy? :)
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-21 o 23.21.01
Pobierz@Justyna16: Widełki heretyków,bym zamocował tym s----------m.
No nie wiem czy to takie interesujące wiedzieć ile zarabiają. Widzimy jak żyją, ile mniej więcej wydają… tylko po co robić tak dogłębne analizy kilka razy w miesiącu, just saying.
źródło: 1000029764
Pobierz