Jesteśmy plaskoziemcami, bo argument o tym, że zbroja, którą dostajesz za preorder KDC2 to pay2win i minus gry jest absurdalny. Jeszcze coś o lizaniu developerom xD Widzowie menelobijcy to inny poziom inteligencji xD #kiszak #kingdomcomedeliverance
@bomba4: Nie rozumiem nagonki Kiszaka z tym P2W w KCD2. Przecież w jego ukochanym Fallout 3 był tak popsuty dodatek że na samym początku gry mogłeś zdobyć najlepszą zbroję, b--ń, medykamenty a jakoś Kiszak nie nagrał na ten temat 5 materiałów. Aż chciałoby się powiedzieć,, Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz" XD
@JAscek przecież dosyć wcześnie w grze można trafić na obóz koczowników, a tam gość będzie kupował od nas kradzione konie. Niedaleko są wioski, więc kradzież nie sprawia wielkiego trudu, a kasa jaką się dostaje jest spora jak na początek gry.
@JAscek: Nie doszukuj się logiki i rzetelności u menelobijcy. Orzekł już, że g---o i będzie szukał byle powodu, by się p-----------ć na siłę. Na tym polegają materiały u estrogenowego mateuszka.
@bomba4 mam wszystkie itemy, które dostaje się za preorder - mocno średnie rzeczy a nie żadne pay2wina XD pierwszy lepszy przeciwnik ma lepsze wyposażenie
@JAscek: @bomba4 Ten zestaw z preordera to jest pikuś przy tym co o----------i z Pros J---ć kiszaka ale no ludzie k---a... pakowanie OP gearu (tak - zestaw stealth jest prawie idealny i możesz go używać do końca gry) do gry schowanego za oglądanie s--------n pokroju właśnie kiszaka to jest patologia.
@bomba4: zabawne. On tego argumentu o płasko-ziemcach używa dość często gdy chce zdyskredytować rozmówcę argumentami typu: Ja ci mówię językiem faktów a ty mi pierdzielisz jak płasko ziemcy którzy też w to wierzą i też “swoje” argumenty jakieś mają które są śmieszne.
Druga sprawą to że często gdy chce z kimś dyskutować to mówi: - podaj argumenty, Ktoś podaje a on już
@FrostlyMostly ale w czym problem? Kto Ci go karze używać? W wielu grach dostajesz op bronie już na początku. Zwłaszcza w produkcjach FS, które to Kiszak ubóstwia
@bomba4: Jak już to "każe" A poza tym ok, widzę że tego typu argumentacja "no nie chcesz to nie używaj" xD Przepraszam że nie wolno krytykować dodawania OP gówna, promowanie patoli w grach dla niektórych ok bo kiszak retard skrytykował.
@FrostlyMostly ale on nie krytykuje, że taki build jest, tylko, że został dodany na samym początku. Jakoś nie krytykuje tego, że w takim Eldenie zaraz na początku możesz zdobyc uchigatane, która jest mocno op na początku czy tam Bloodhound Fang, która ew zmienisz dopiero gdy zdobędziesz Rivers od Blood. Nie ma problemu z tym, że sznapsy w kingdom come 2 mają mały sens, bo masz system zapisz i wyjdź. Tak, patologią
@FrostlyMostly ale ja Ci piszę, że gra Ci nic nie narzuca. Daje Ci możliwość skorzystania z OP builda, daje ci możliwość zrobienia siebie OP na samym początku, bo możesz iść gdzie chcesz. Komentujemy dodanie broni i pancerza i traktujemy to jakby co najmniej zrobili mechanizm, że masz tylko jedna b--ń, a reszta jest w postaci płatnych dodatków...
#kiszak #kingdomcomedeliverance
źródło: temp_file239210175185300691
PobierzKomentarz usunięty przez autora
PS. Kiszak do dno i metr gówna
Ale to jest typ co go fabułka czy świat nie obchodzą, tylko cyferki (cyferkami też Fault 3 nie stoi) obchodzą xD
Ten zestaw z preordera to jest pikuś przy tym co o----------i z Pros
J---ć kiszaka ale no ludzie k---a... pakowanie OP gearu (tak - zestaw stealth jest prawie idealny i możesz go używać do końca gry) do gry schowanego za oglądanie s--------n pokroju właśnie kiszaka to jest patologia.
Ja ci mówię językiem faktów a ty mi pierdzielisz jak płasko ziemcy którzy też w to wierzą i też “swoje” argumenty jakieś mają które są śmieszne.
Druga sprawą to że często gdy chce z kimś dyskutować to mówi:
- podaj argumenty,
Ktoś podaje a on już
A poza tym ok, widzę że tego typu argumentacja "no nie chcesz to nie używaj" xD
Przepraszam że nie wolno krytykować dodawania OP gówna, promowanie patoli w grach dla niektórych ok bo kiszak retard skrytykował.
No siebie warci.
Dobra nieważne.