Wpis z mikrobloga

@artiom143: Hogwart Legacy i jak już w sumie skończyłem i zostało mi polecieć do ostatniej lokacji to uznałem że c--j, jednak zrobię na 100%. Nie nawidze siebie bo chciałem KDC1 zacząć, a tu takie sobie ubzdurałem. Ehhh
  • Odpowiedz
@artiom143: Stalker Anomaly GAMMA. Jeszcze nawet w połowie nie jestem a już planuje jaką następną frakcją będę grał. Gdyby nie grafika, nieliczne bugi i okazjonalne wywalanie do pulpitu to byłaby gra AAA+ co najmniej - a to jest tylko w sumie (ogromna) paczka modów na fanowskiej przeróbce oryginalnej trylogii. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@artiom143: Zrobiłem jedno podejście do Kingdom Come: Deliverance ale jedynki i chyba spasuje, tak to se czasem Mortala 1ke odpale, a i czekają cierpliwie na mnie Ghost of Tsushima i Cyberpunk z DLC - Tsushimke zrobiłem tylko kilka questów i obniże poziom trudności na easy bo coś łatwo ginę tam, a Cyberpunk muszę rozkminić jakim buildem chce grać, bo od któregoś tam patcha zmieniona cała mechanika perków i w ogóle
  • Odpowiedz
@artiom143: Ostatnio skończyłem System Shock Remake (polecam, ale to nie jest łatwa gra), teraz zabrałem się za Slay The Princess (cudownie porąbana gra, po 7 iteracjach i 3,5h doszedłem do pierwszego prawdziwego zakończenia, ale mam zamiar wycisnąć ile się da jeszcze).
  • Odpowiedz