Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss #gry #youtube #twitch

Rock dziad borowy stary spermiarz erotoman, ale jak konfrontuje się z kiszakiem to tak jakby Tadeusz Sznuk dyskutował z Sebą menelem spod Żabki xD. Jaka kultura, merytoryczne rozjechanie.

A jeszcze te sugestie "że też mu na czacie nikt nie mówi że on głupoty gada" ( ͡° ͜ʖ ͡°) - złoto

https://www.youtube.com/watch?v=PxZHUou1tIU
miloszy - #kiszak #arkadikuss #gry #youtube #twitch

Rock dziad borowy stary spermiar...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miloszy: Co jak co, ale za Rockiem stoją lata doświadczenia, a menelobijca to zwykły populista, więc nic dziwnego, że Rock go rozjechał. PS. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że facet, który mieszkał w Rzeszowie i bał się wyjść na kebaba w Darze, żeby go "hejterzy" nie n------i teraz jest jakimś góru growym. xD
  • Odpowiedz
Rock dziad borowy stary spermiarz erotoman, ale jak konfrontuje się z kiszakiem to tak jakby Tadeusz Sznuk dyskutował z Sebą menelem spod Żabki xD. Jaka kultura, merytoryczne rozjechanie.

@miloszy: Dobrze, ale żeby tak było jak piszesz nie potrzeba nawet Rocka. Przecież ci k#w@ ''wielcy'' ludolodzy gubią grunt pod nogami dyskutując nawet z randomowymi wykopkami co miało tu miejsce już kilkukrotnie nawet sam ostatnio tego doświadczyłem kiedy wychodzą poza swoją bańkę
  • Odpowiedz
  • 1
@Cztero0404: to jest ogólnie jakiś generalny problem, bo nieważne do jakiego youtubera nie wejdę, schodzę w komentarze - ZAWSZE same pozytywy, jeden na dwadzieścia może negatywny, ale generalnie "masz rację, tówj oponent jest głupi" - ZAWSZE. Oni są zakładnikami własnych baniek.
  • Odpowiedz
a ty oglądasz dzien i noc jutuberka, którego nawet nie lubisz tylko po to zeby go wyzywac? nierówno pod kopuła?

@artiom143: Nie żeby coś, ale tak szczerze. Żeby coś ocenić najpierw trzeba się zapoznać z treścią tego w pełni. Kiszak w ostatnim czasie powiedzmy stał się dość dużą postać i źródłem opiniotwórczym dla wielu osób więc nic dziwnego, że niektórzy go krytykują.
  • Odpowiedz
Do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że facet, który mieszkał w Rzeszowie i bał się wyjść na kebaba w Darze, żeby go "hejterzy" nie n------i teraz jest jakimś góru growym. xD

@SonidoStark: Dla kogo jest guru growym dla tego jest, obejrzałem kilkanaście jego filmów i o tam czasami takie pierdoły gada, że mózg w poprzek staje. Jakby to, że będzie gadał cały czas o Gothicu, Diablo II i kilku innych grach
  • Odpowiedz
a ty oglądasz dzien i noc jutuberka, którego nawet nie lubisz tylko po to zeby go wyzywac? nierówno pod kopuła?

@artiom143: Nie żeby coś, ale tak szczerze. Żeby coś ocenić najpierw trzeba się zapoznać z treścią tego w pełni. Kiszak w ostatnim czasie powiedzmy stał się dość dużą postać i źródłem opiniotwórczym dla wielu osób więc nic dziwnego, że niektórzy go krytykują.

to jest ogólnie jakiś generalny problem, bo nieważne
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ja oglądałem go przez chwilę, ale skończyłem na etapie jak grał w KotORa i Dark Souls 1, którego mega kaleczył (o ironio) jakieś 6-7 lat temu? Dla mnie to żaden góru, tylko zwykły typek, który nie wyrósł z fazy "edgy" piętnastolatka. Tylko jego kota, Salema szkoda.
  • Odpowiedz
@miloszy: Co prawda dużo mniej już słucham tych wszystkich growych podkasterów ale jako, że siedzę na L4 to odpaliłem. No i nie powiem, Rocka rozjechał rumuna z klasą i humorkiem.
  • Odpowiedz
@miloszy: szkoda że Rock Co chwilę podkreślał że lubi kaszlaka,
I co najgorsze to odniosłem wrażenie że mu się tam tłumaczył.
albo boi się większego hejtu od jego społeczności ludologicznych spierdoksow.
Chociaż co mnie to dziwi, po takich obrzydliwych zniewagach o jego synu i nim samym co gimper wyprawiał to ten go po pleckach klepie i “bardzo lubi”
A potem chodzą słuchy że miszor nie ma dobrego kontaktu z ojcem
  • Odpowiedz
@miloszy: tylko oni sami sobie kreują te bańki bo mogą usuwać niewygodne komentarze bez żadnych konsekwencji i często z tego korzystają jak coś napiszesz nie po ich myśli. To jest generalnie kolejna poważna wada youtube, że pozwala na takie dowolne cenzurowanie wypowiedzi użytkowników, które zależy tylko od uczciwości i widzimisię twórcy.
  • Odpowiedz