Wpis z mikrobloga

@look997: porządnych pracowitych ludzi to jak najbardziej można przyjmować, a nierobów i łobuzów powinno się wyrzucać z kraju. Wystarczająco mamy swoich.
Takie jest moje zdanie, ale co ja tam mogę ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Też fleje z nich, ale oni chociaż coś z tego mają.

@look997: a skąd wiesz czy politycy lobbowani przez przedsiębiorców jak np politycy polskiej prawicy? Zresztą za jakiś czas zobaczymy w w deregulacjach tuska dla przedsiębiorców też nie zostanie wdrożona prośbę o deregulację imigracji.
  • Odpowiedz
  • 0
porządnych pracowitych ludzi to jak najbardziej można przyjmować

@Strigiformesman: No właśnie nie, właśnie nie o to chodzi. Właśnie to powinno mieć granice z wyżej wymienionego względu.
A przestępczość - to nawet nie ma o czym mówić.
  • Odpowiedz
uwielbiam tą "bekęzlewactwa" w momencie gdy za masową imigracją najbardziej lobbują przedsiębiorcy.

@Kryspin013: Nie zdziwiłbym się gdyby to był antykapitalista. Wśród nacjonalistów II RP pełno było krypto-lewaków którzy chcieli rozdawać ziemię włościanom z cudzych Latyfundiów. Taka to Prawica.
  • Odpowiedz
  • 0
Zresztą za jakiś czas zobaczymy w w deregulacjach tuska dla przedsiębiorców też nie zostanie wdrożona prośbę o deregulację imigracji.

@Kryspin013: To bardzo źle.
  • Odpowiedz
  • 0
a skąd wiesz czy politycy lobbowani przez przedsiębiorców jak np politycy polskiej prawicy?

@Kryspin013: No na pewno są tacy, ale widać że w niektórych łbach to jest to jest na serio jako coś super i porządanego.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: No na pewno są tacy, ale widać że w niektórych łbach to jest to jest na serio jako coś super i porządanego.

@look997: Nie "są tacy" tylko byli przez 8 lat rządów, jednocześnie zdobywając włądzę na antyimigranckiej narracji.
  • Odpowiedz