Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zrozumiem robienia zdjęć jedzeniu w restauracjach, albo dawania napiwków gościom/typiarom co noszą talerze.
Ma to jeszcze sens jak sam sobie coś ugotujesz ale tak kupione jedzenie to zachowanie podobne do nagrywania fajerwerków ale jeszcze głupsze. To takie npc towskie zachowania, irytują mnie bardzo. Co do nosicieli talerzy to dlaczego akurat tej grupie pracowników należy się nadpłata a nie komuś kto wywozi śmieci albo gruz? Mają gorsze warunki pracy i pewnie mniejszy prestiż zawodu
#restauracja #rozkminy #pracbaza #jedzenie #pytanie
ScarySlender - Nigdy nie zrozumiem robienia zdjęć jedzeniu w restauracjach, albo dawa...

źródło: temp_file2223667343427543858

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ScarySlender: ale tak ogólnie to o chu ci chodzi. Ktoś chce to daje, inny nie chce nie daje. Ty możesz być tak alternatywny, że możesz właśnie dawać kolesiom od śmieci, gruzu czy komu zechcesz. Ja np robię zdjęcia jedzenia czasem bo jestem kucharz i często podoba mi się prezentacja i chce coś z niej później użyć więc sobie strzelam fotkę.
  • Odpowiedz
@ScarySlender: nikt Ci nie broni dawać napiwków osobom co wywożą gruz, ja np. daje fryzjerom, barberom, a nawet zdarzało się i lekarzowi, choć to akurat był upominek, a nie pieniądz
  • Odpowiedz