Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mircy, moze ktos pomoze. Od dwoch tygodni czuje bol jelit i mam biegunki(nie caly czas, powiedzmy co 3 dni). Bylem na usg-wszystko ok, bylem na krwi-wszystko ok, zadnych stanow zapalnych w OB i CRP. Gastrolog powiedzial ze to prawdopodobnie kolopatia ale czemu nagle by mnie to tak wzielo? Bol kojarzy mi sie z podobnym wywolanym po braniu izoteku. Po kilku tabletkach musialem odpuscic. Dziwny scisk jelit i biegunka. Boli mnie w okolicach podbrzusza, pepka, nadbrzusza. Na calej dlugosci. Mialem kiedys refluks ale to bylo typowe palenie w przelyku, ktore tu nie wystepuje. Po IPP wtedy przeszlo. Najgorsze jest to, ze boli nawet jak nie jem... Czekam na wyniki kalu. Bardzo nie chce kolonoskopii bo wiem, ze to zadne strukturalne zmiany i tylko sie nacierpie. Co jeszcze moge zrobic? Dodam iz czuje takie przechodzace bable przez jelita od czasu do czasu alego chyba wzdecia po prostu...
#lekarz #choroby #medycyna #gastrolog #kolonoskopia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ja tez miałem takie zmiany z dnia na dzień. Tylko u mnie dodatkowo stolec olowkowaty. CRP, TSH, krew utajona, pasożyty, C-19-9, CEA wszystko w normie. Pozostalo mi zrobić jutro kolonoskopię po której upewnię się ze to IBS i jakoś z tym żyć… bez kolonoskopii to wróżenie z fusów
  • Odpowiedz