Aktywne Wpisy

vieniasn +92
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

arinkao +181
Żeberka teriyaki (najlepsze na świecie), ziemniaki i sałataka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem

źródło: zeb
Pobierz
Wydanie DEMA gry, na kurde TRZY DNI wcześ niej EKSKLUZYWNIE "prasie growej" to jest syf i taka praktyka powinna być szkalowana.
Wszędzie te same zakazane ryje, wszystko po to, by kurde #cdaction i inni mogli sobie nabić kliki. TFU!
A jeden gość nawet napisal że nie powie o czymś co było w demie bo, uwaga: EMBARGO.
EMBARGO. Na DEMO gry. Które wyjdzie z j***e TRZY DNI.
Ja już nie mam siły.
Pic niestety related.
źródło: image
PobierzKur*a, early access do DARMOWEGO DEMA. Co następne - early access do powietrza?
@miloszy: Ej dobra, bo ja mam takie jedno podstawowe bardzo ważne pytanie. Czym właściwie jest ta ''ekskluzywna'' prasa growa oraz czym objawia się jej ekskluzywność rzekoma?
@miloszy: Szczerze, nawet nie wiem jak mam to określić do końca. Przecież to jest właśnie główny sens dema jak sama nazwa wskazuje demo wersja demonstracyjna to jest prezentacja produktu coś na podstawie czego gracz ma określić czy chce zakupić pełną wersję.
@miloszy: Demo fify i ogólnie wielu gier działało w ten sposób, że miesiąc przed premierą nowej wersji mniej więcej było to dostępne dla każdego dosłownie na orgin. To była w sumie tak okrojona fifa gdzie miałeś 5 klubów na przykład którymi mogłeś zagrać mecz towarzyski.
@miloszy: To jest jedno wielkie XD
Kurde, lubię ich gry, ale praktyki mają okrrropne.