Mam internet oraz tv w upc / play. Technik który przenosił usługę w sumie nie podpiął tv a że mnie nie było to dopiero teraz zwróciłem uwagę. Czy tv i internet jest na jednym kablu? Czy mogę w złącze po prawej opisane jako rtv wpiąć kabel od tv i powinno zadziałać?
@pepepanpatryk, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z przeprowadzonym montażem warto skontaktować się z nami poprzez czat w aplikacji Play24, infolinię (790 500 500) lub czat w serwisie Moje usługi. Chętnie sprawdzimy opisywaną przez Ciebie sytuację i udzielimy dokładnych informacji w tej sprawie.
Nie podpiął bo może zapomniał o tv? W sumie ja przypomniałem sobie o tym jak wróciłem na stare mieszkanie i zobaczyłem dwa kable - praktycznie nie oglsdam tv. Anyway podpiąłem do złącza opisanego jako rtv i działa, jedynie co to muszę wymienić wtyk na kątowy bo mam powieszony tv i mało miejsca do ściany.
#play #upc #telekomunikacja #internet
źródło: 1000031738
Pobierzźródło: 1000031739
Pobierz@ChristianHorner: Część kanałów może nadawać w formie niekodowanej, więc nawet bez modułu CI+ da się je odebrać. Mam tak w VECTRA.
Nie podpiął bo może zapomniał o tv? W sumie ja przypomniałem sobie o tym jak wróciłem na stare mieszkanie i zobaczyłem dwa kable - praktycznie nie oglsdam tv. Anyway podpiąłem do złącza opisanego jako rtv i działa, jedynie co to muszę wymienić wtyk na kątowy bo mam powieszony tv i mało miejsca do ściany.