Na górze: Elon Musk wymachuje "piłą łańcuchową na biruokrację" podczas CPAC (największa konferencja konserwatystów w USA). Na dole: Prezydent Dwayne Elizondo Mountain Dew Camacho wymachuje karabinem podczas swojej konferencji (film "Idiokracja")
@grimhzr oglądając ten film w obecnych czasach, ma się wrażenie, że to już przestała byc fikcja literacka, a zaczynamy zyc w takim kretynizmie. Ps. Zawsze bawi mnie scena, gdzie glownemu bohaterowi maszyna ma wytatuować kod paskowy na ręce i podaje on swoje dane ("not sure") :)
@grimhzr: jakbyś był trochę bardziej obyty wiedziałbyś że to symbol walki z biurokracją w Argentynie, bo to prezydent Milei pokazał ją jako pierwszy. No, ale gdy to się działo w Argentynie to wszystko było okej, nagle teraz doszukujesz się idiokracji
Zawsze bawi gdy jakieś uposie zarzucają brak inteligencji jednostce która jest znacznie powyżej nich intelektualnie xD
@WykopGwalciWolnoscSlowa: daj znać jak definicja intelektu, bądź inteligencji, będzie ustandaryzowana i będą sposoby, żeby ją klarownie wyznaczyć. Pośmiejemy się wtedy razem z OPa ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@WykopGwalciWolnoscSlowa: to teraz poczytaj czym jest IQ, jak się je mierzy, jak wyglądają testy i co ten wynik mówi o człowieku, a później się pośmiejemy :D
@grimhzr: obok muska oczekujący na impeachment za naciąganie swoich wyborców na meme coiny prawicowy prezydent Argentyny Javier M. Już nawet Argentyńczycy mają więcej godności i oszusta gonią z rządu. Tymczasem na trump i Melania meme coinach kilkanaście osób zarobiło miliony kosztem MAGA.
@framugabezdrzwi: jak ja lubię takie argumenty w dyskusjach "to idź poczytaj", a gdyby @WykopGwalciWolnoscSlowa: poczytał i zacytował, to pewnie byś odpowiedział że to niewystarczająco naukowe źródło, bo tylko recenzowana praca naukowa w renomowanym czasopiśmie ma znaczenie. ( ͡°͜ʖ͡°)
Dość oczywiste obserwacje na ten temat to:
a) Musk oczywiście daleko przewyższa OPa pod wieloma względami, najpewniej pod względem IQ, zdolności organizacyjnych, na pewno pod względem wpływu na
Musk oczywiście daleko przewyższa OPa pod wieloma względami, najpewniej pod względem IQ
@KEjAf: Otóż tutaj jest to wątpliwe, bo jak na screenie. Miałem okazję badać sobie IQ i jest to znacznie więcej niż 110 ( ͡°͜ʖ͡°) Z resztą wymienionych niewątpliwie mnie "przewyższa".
Ludzie myślą, że wysokie IQ stoi za osiągnięciem tego co Musk czy inni milionerzy/miliarderzy, a to nieprawda. Przekonanie o cudownym wpływie wysokiego IQ na sukces to
Na dole: Prezydent Dwayne Elizondo Mountain Dew Camacho wymachuje karabinem podczas swojej konferencji (film "Idiokracja")
¯\(ツ)/¯
#usa #wojna #ukraina #rosja
źródło: pizmo
PobierzAle to dobrze, niech leci w świat.
https://wykop.pl/wpis/80267295/xavier-milei-wreczyl-elonowi-muskowi-pile-mechanic#279587891
źródło: 2025-02-21 20_16_51-Window
PobierzNie mogę pisać idiota bo wyłapuje bana.
@morshu135: tak tak polskie spoleczenstwo jest lepsze xD
@grimhzr Zawsze bawi gdy jakieś uposie zarzucają brak inteligencji jednostce która jest znacznie powyżej nich intelektualnie xD
@WykopGwalciWolnoscSlowa: daj znać jak definicja intelektu, bądź inteligencji, będzie ustandaryzowana i będą sposoby, żeby ją klarownie wyznaczyć. Pośmiejemy się wtedy razem z OPa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dość oczywiste obserwacje na ten temat to:
a) Musk oczywiście daleko przewyższa OPa pod wieloma względami, najpewniej pod względem IQ, zdolności organizacyjnych, na pewno pod względem wpływu na
@KEjAf: Otóż tutaj jest to wątpliwe, bo jak na screenie. Miałem okazję badać sobie IQ i jest to znacznie więcej niż 110 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z resztą wymienionych niewątpliwie mnie "przewyższa".
Ludzie myślą, że wysokie IQ stoi za osiągnięciem tego co Musk czy inni milionerzy/miliarderzy, a to nieprawda. Przekonanie o cudownym wpływie wysokiego IQ na sukces to
źródło: pizmo2
Pobierz