Wpis z mikrobloga

Na górze: Elon Musk wymachuje "piłą łańcuchową na biruokrację" podczas CPAC (największa konferencja konserwatystów w USA).
Na dole: Prezydent Dwayne Elizondo Mountain Dew Camacho wymachuje karabinem podczas swojej konferencji (film "Idiokracja")

¯\(ツ)/¯

#usa #wojna #ukraina #rosja
grimhzr - Na górze: Elon Musk wymachuje "piłą łańcuchową na biruokrację" podczas CPAC...

źródło: pizmo

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 424
@grimhzr oglądając ten film w obecnych czasach, ma się wrażenie, że to już przestała byc fikcja literacka, a zaczynamy zyc w takim kretynizmie. Ps. Zawsze bawi mnie scena, gdzie glownemu bohaterowi maszyna ma wytatuować kod paskowy na ręce i podaje on swoje dane ("not sure") :)
  • Odpowiedz
@grimhzr: jakbyś był trochę bardziej obyty wiedziałbyś że to symbol walki z biurokracją w Argentynie, bo to prezydent Milei pokazał ją jako pierwszy. No, ale gdy to się działo w Argentynie to wszystko było okej, nagle teraz doszukujesz się idiokracji
  • Odpowiedz
Zawsze bawi gdy jakieś uposie zarzucają brak inteligencji jednostce która jest znacznie powyżej nich intelektualnie xD

@WykopGwalciWolnoscSlowa: daj znać jak definicja intelektu, bądź inteligencji, będzie ustandaryzowana i będą sposoby, żeby ją klarownie wyznaczyć. Pośmiejemy się wtedy razem z OPa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@grimhzr: obok muska oczekujący na impeachment za naciąganie swoich wyborców na meme coiny prawicowy prezydent Argentyny Javier M. Już nawet Argentyńczycy mają więcej godności i oszusta gonią z rządu. Tymczasem na trump i Melania meme coinach kilkanaście osób zarobiło miliony kosztem MAGA.
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: jak ja lubię takie argumenty w dyskusjach "to idź poczytaj", a gdyby @WykopGwalciWolnoscSlowa: poczytał i zacytował, to pewnie byś odpowiedział że to niewystarczająco naukowe źródło, bo tylko recenzowana praca naukowa w renomowanym czasopiśmie ma znaczenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dość oczywiste obserwacje na ten temat to:

a) Musk oczywiście daleko przewyższa OPa pod wieloma względami, najpewniej pod względem IQ, zdolności organizacyjnych, na pewno pod względem wpływu na
  • Odpowiedz
  • 3
Musk oczywiście daleko przewyższa OPa pod wieloma względami, najpewniej pod względem IQ

@KEjAf: Otóż tutaj jest to wątpliwe, bo jak na screenie. Miałem okazję badać sobie IQ i jest to znacznie więcej niż 110 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z resztą wymienionych niewątpliwie mnie "przewyższa".

Ludzie myślą, że wysokie IQ stoi za osiągnięciem tego co Musk czy inni milionerzy/miliarderzy, a to nieprawda. Przekonanie o cudownym wpływie wysokiego IQ na sukces to
grimhzr - >Musk oczywiście daleko przewyższa OPa pod wieloma względami, najpewniej po...

źródło: pizmo2

Pobierz
  • Odpowiedz