Wpis z mikrobloga

Dobra, szybka piłka. Kupno Far Cry 2 za 11,99 zł opłaca się zdaniem wykopków czy nie? #gry #farcry #nostalgia #callofduty #battlefield #kiszak #ludologia (te dwa ostatnie to w sumie bardziej dla beki) XD
Cztero0404 - Dobra, szybka piłka. Kupno Far Cry 2 za 11,99 zł opłaca się zdaniem wyko...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-02-21_163006_www.gog.com

Pobierz

Czy twoim zdaniem opłaca się kupować FarCry2 za 12 zł? xD

• Tak 61.4% (54)
  • Nie 38.6% (34)

Oddanych głosów: 88

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Oczywiście, świetna gra... Przeszedłem dopiero w 2021 roku,

zdecydowanie bardziej podobała mi się niż Far Cry 3

@mariusz95gd: Niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę, ale ta część kojarzy mi się jako ta najbardziej kultowa powiedzmy, sam miałem kiedyś Far Cry 2, ale tylko i wyłącznie na swoim telefonie jeszcze za czasów Sony Ericssonów.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ja osobiście nie lubię FC2. Uważam że to tech demo z pośpiesznie doklejonym gameplayem, szczątkową fabułą i nieprzemyślanymi mechanikami.
  • Odpowiedz
  • 1
Ja osobiście nie lubię FC2. Uważam że to tech demo z pośpiesznie doklejonym gameplayem, szczątkową fabułą i nieprzemyślanymi mechanikami.

@Zeugma: Ok, szanuję twoje zdanie. Właśnie dla tego między innymi zdałem to pytanie, żeby poznać ogólną opinię o tej grze w sumie niezależnie od tego czy ją kupię czy nie ,dzięki.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 no niby fajna gra, ładna itd ale: Jedziesz gdzieś tam zrobić jakąś misję. Po drodze masz obóz bandytów który musisz rozwalić - zajmuje ci to kilka/kilkanaście - po czym jedziesz dalej na misję którą kończysz w 2 minuty. Wracasz a tam znowu ten sam obóz bandytów w pełnej obsadzie. Nosz człowieka szlag trafia. Dla mnie - starego chłopa - najlepsza była jedyneczka i do niej mam największy sentyment, bo to
  • Odpowiedz
@Cztero0404 bo ją trzeba było rozpatrywać w innych kategoriach. Wyszła w czasach kiedy kompy były drogie jak diabli, a żeby grać w najnowsze gry, trzeba było zmieniać sprzęt co dwa lata. Ponadto większość gier było zrobionych na silniku quake 3 albo ówczesnego unreala. Wychodzi Doom 3 który r-------a nie tylko mózgi ale i kompy. I wtedy wjeżdża on cały na biało. FC wygląda lepiej niż doom i pięknie lata na sprzęcie
  • Odpowiedz
  • 0
pytał czy sie opłaca, logicznie wychodzi że sie nie opłaca, wiec nie sraj

@artiom143: Może źle z formułowałem swoje pytanie. Natomiast jak wcześniej wspomniałem zadając to pytanie dużo bardziej chodziło mi o opinię ludzi o samej grze jak to czy faktycznie się opłaca bo nawet gdybym przepłacił to 12 zł to nie jest jakiś majątek chociaż wiadomo lepiej kupować taniej jak drożej, teraz 2 kostki masła potrafią więcej kosztować.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: TBH mnie FC2 nigdy nie porwał. Ogrywałem bodaj na ps3 jeszcze ten tytuł i znudził mnie niemiłosiernie. Podróżowanie w tę i nazad po w sumie pustym i prawie martwym świecie, szybka podróż autobusem tylko i wyłącznie, nudne misje. Pograłem z 6-10 h i trafiło na półkę mieszczącą całkiem niewiele tytułów, które kupiłem i nie ukończyłem. W moim odczuciu kompletnie nie warto poświęcać czasu na tą grę, ale oczywiście są
  • Odpowiedz
  • 0
W moim odczuciu kompletnie nie warto poświęcać czasu na tą grę, ale oczywiście są gusta, a o nich się nie dyskutuje i komuś innemu może się podobać.

@Kris8585: Przepraszam, ale nie zgodzę się. Nie chcę żeby to zabrzmiało jako atak na ciebie bo b--ń boże tak nie jest, natomiast to jest generalnie jedna z najgłupszych rzeczy jakie mówią ludzie. Właśnie o gustach powinno się dyskutować i dyskutuje ponieważ tak poznajemy
  • Odpowiedz