Aktywne Wpisy

szyderczy_szczur +78
Voyager 1 jest 24 mld km od Ziemi i dalej jest z nim łączność! Sygnał leci ok. 22 godzin
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos

źródło: u1t5N0
Pobierz
Zapaczony +61
p0lki, którym picie wina kojarzy się z bogactwem i wstawiają zdjęcia na instagrama z kieliszkiem w ręku jakie to k---a one nie są ĄĘ, a nie rozróżniają merlota od kompotu z wigilii. Jakby szklanka czerwonego carlo to był bilet do elity a ich podniebienie nie odróżniłoby bordeaux od barszczu czerwonego, do tego taniny mylą im się z tanim.
Tymczasem hiszpanki: pyk kuflowe, cyk romperek z żabki i wesoło na meczyk bez grania
Tymczasem hiszpanki: pyk kuflowe, cyk romperek z żabki i wesoło na meczyk bez grania

źródło: 866851951f8d6e7e52a1b1342d207a266f633d5ba273c5fc813aeae18dee8eec
Pobierz
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-02-21_163006_www.gog.com
PobierzCzy twoim zdaniem opłaca się kupować FarCry2 za 12 zł? xD
zdecydowanie bardziej podobała mi się niż Far Cry 3
@mariusz95gd: Niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę, ale ta część kojarzy mi się jako ta najbardziej kultowa powiedzmy, sam miałem kiedyś Far Cry 2, ale tylko i wyłącznie na swoim telefonie jeszcze za czasów Sony Ericssonów.
@Zeugma: Ok, szanuję twoje zdanie. Właśnie dla tego między innymi zdałem to pytanie, żeby poznać ogólną opinię o tej grze w sumie niezależnie od tego czy ją kupię czy nie ,dzięki.
@artiom143: MAJĄTEK XD
@artiom143: Może źle z formułowałem swoje pytanie. Natomiast jak wcześniej wspomniałem zadając to pytanie dużo bardziej chodziło mi o opinię ludzi o samej grze jak to czy faktycznie się opłaca bo nawet gdybym przepłacił to 12 zł to nie jest jakiś majątek chociaż wiadomo lepiej kupować taniej jak drożej, teraz 2 kostki masła potrafią więcej kosztować.
@Kris8585: Przepraszam, ale nie zgodzę się. Nie chcę żeby to zabrzmiało jako atak na ciebie bo b--ń boże tak nie jest, natomiast to jest generalnie jedna z najgłupszych rzeczy jakie mówią ludzie. Właśnie o gustach powinno się dyskutować i dyskutuje ponieważ tak poznajemy