Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci #nbp #polityka #kredythipoteczny oho Santander rozesłał aneks do umowy xD. Zmiany do umowy kredytowej lub pożyczkowej, dotyczące postępowania w sytuacji, gdy stawka bazowa (WIBOR) przestanie być publikowana lub ulegnie istotnej zmianie.

Czyli co Banki już wiedza, że może zniknąc wibor? i zaproponuja cos lepszego a juz chce zabezpieczyc sie wironem czy innym wysoko oprocentowanym c--------m?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czy innym wysoko oprocentowanym c--------m?

@umcumcumcbejbe: czyli przy stopie NBP na poziomie 5,75% jedyna słuszna stawka to 0% a każda inna to złodziejstwo? XDDD
Nie mówiąc o tym, że grupa robocza do opracowania stawki powstała kilka lat temu, a ING oferuje kredyty oparte na WIRON od dwóch lat.
  • Odpowiedz
@AndresIniesta: dziękuję przyda się bo mróz na dworze. Mi chodziło o to że już któryś raz z kolei na mirko widzę zdjecie robione zatłuszczonym aparatem a wystarczy obiektyw przetrzeć o spodnie przed zrobieniem zdjęcia. Podstawą mojej pracy jest wykonywanie dokumentacji fotograficznej i po prostu dla mnie jest to taki dział estetyki jakby ktoś zasikaną deskę klozetową w domu zostawił. :|
  • Odpowiedz