Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +299
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

mobutu2 +50
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.

źródło: data10
Pobierz
#ukraina #usa #rosja #wojna #chiny
źródło: 1000032294
PobierzTo jest to słynne, bezsensowne pitolenie (nioch-nioch) dyktatora bez wyborów z 4% poparciem :)
@Je22: Ja wiem, że nie podzieli, natomiast scenariusz jaki narysowałeś zakłada że tak by się stało. Przecież dogadanie się z Chińczykami w kwestii zakończenia wojny, oznaczałoby jawne wystąpienie Chin przeciw Rosji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Patrząc na to co robi USA to jest to jedyne racjonalne działanie.
Tylko czekać aż Chiny dostaną dostęp do Ukrainskich złóż. Nawet gdyby go nie potrzebowali to będzie prawdziwy symbol "wielkości USA"
@CzaryMarek: szczególnie ze konsekwencją tego byłoby odwrócenie się EU w stronę Chin
@BigDaddyy: Np w 1944 w USA: https://pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_prezydenckie_w_Stanach_Zjednoczonych_w_1944_roku
Jednak to trochę inna sytuacja bo USA wtedy nie były częściowo okupowane. Jednak w końcu na Ukrainie też muszą być wybory, a częściowa okupacja nie zniknie... ¯\(ツ)/¯