Wpis z mikrobloga

@memento_mori: "spokojna i konstruktywna współpraca" to nie oddanie wszystskiego Putinowi tylko zwrocenie uwagi, ze wiecej ugra z Trumpem jak mu polize ego niz non stop trabiac w mediach jaki to z niego burak. Ale moze nadinterpretowuje za duzo wymagajac od Dudy i jest tak jak wy piszecie :)
  • Odpowiedz
@oddalenie: wyloze to czarno na białym

Trump: oddawa złoza mi, ziemie putinowi i nie wchodzisz do nato
Zelenski: słaby ten deal, nie dzieki
Trump: o ty chuju dyktatorze, lepiej sie słucha bo pozałujesz
Duda: słuchaj Trumpa, to
  • Odpowiedz
Dobry jest, jeszcze niedawno tak się ściskał z Zełenskim że nie można było ich rozdzielić, a teraz "Sorry Wołodymyr, Orange Monke is my best friend"

@HrabiaTruposz: no i dobrze, mimo że go nie lubie to powinien stawiać nasz interes na pierwszym miejscu a nie swoje koleżeńskie relacje. Wchodzenie w pyskówki z narcyzem nie ma zbytnio sensu
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: @straszny_cham

Jak byscie posluchali jakiegokolwiek wojskowego/generała z Polski to byscie wiedzieli ze bez USA nic nie umiemy i nie dajemy rady w tematyce wojskowej. Ale lepiej dla własnego swiata nazwać innych onucami włącznie z własnym prezydentem xD. Wiem wiem, ukraina bez pomocy z usa odbije terytoria i zagrozi putinowi.
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz ale wiecie o tym, że Dudeł z best friend ever dla Wolodymyra został nagle zghostowany na rzecz Makrona i Scholza jak Ci wywęszyli interes w oficjalnym popieraniu Ukrainy? Do Dudła nagle ukraińska dyplomacja zapominała dzwonić gdy ustalano coś istotnego. Teraz jak się mu d--a pali to znowu Andrzejku ratuj plis, dobrze mu odpisał.
  • Odpowiedz