@mariusz-madejczyk: Dobry jest, jeszcze niedawno tak się ściskał z Zełenskim że nie można było ich rozdzielić, a teraz "Sorry Wołodymyr, Orange Monke is my best friend"
@mariusz-madejczyk: przesadzacie. Tu akurat zrobił co powinien czyli nie poleciał na emocjach tylko zachował sie dyplomatycznie. Cos co myslałem, ze w pisie jest niemozliwe
@memento_mori: "spokojna i konstruktywna współpraca" to nie oddanie wszystskiego Putinowi tylko zwrocenie uwagi, ze wiecej ugra z Trumpem jak mu polize ego niz non stop trabiac w mediach jaki to z niego burak. Ale moze nadinterpretowuje za duzo wymagajac od Dudy i jest tak jak wy piszecie :)
@memento_mori: Ale Duda to prezydent Polski a nie kolega Zelenskiego i na pierwszym miejscu w jego odpowiedzi chodziło o to by dbac o stosunki z Ameryka a nie machac szabelką.
@mariusz-madejczyk: słabo to wyglada jak nawet prezydent czech jest w stanie sie sensownie wypowiedziec a tutaj polska byleby nie daj boze amerykaniec sie nie obraził. to juz lepiej zeby nic duda nie gadał
Dobry jest, jeszcze niedawno tak się ściskał z Zełenskim że nie można było ich rozdzielić, a teraz "Sorry Wołodymyr, Orange Monke is my best friend"
@HrabiaTruposz: no i dobrze, mimo że go nie lubie to powinien stawiać nasz interes na pierwszym miejscu a nie swoje koleżeńskie relacje. Wchodzenie w pyskówki z narcyzem nie ma zbytnio sensu
Jak byscie posluchali jakiegokolwiek wojskowego/generała z Polski to byscie wiedzieli ze bez USA nic nie umiemy i nie dajemy rady w tematyce wojskowej. Ale lepiej dla własnego swiata nazwać innych onucami włącznie z własnym prezydentem xD. Wiem wiem, ukraina bez pomocy z usa odbije terytoria i zagrozi putinowi.
@mariusz-madejczyk: Danie Putinowi to czego chce to nie jest sposób na trwały pokój. Tylko czas dla niego na wzmocnienie i przegrupowanie wojsk i ruszenie dalej na zachód.
@mariusz-madejczyk: "Słuchaj Wołodymir, poprostu się wypnij i udawaj, że Ci jest dobrze. Chłopcy z mojej partii tak robią i Amerykanie są zawsze zadowoleni. Panimaju?"
@oddalenie ale jeśli rosja wyjdzie zwycięsko z tej wojny to jest dla nas niekorzyść. Czy wy tego głąby nie rozumiecie? Wtedy dostaną przyzwolenie na dalsze wojenki ... z kim ja tu siedzę. Zasrani konfopisiory
@HrabiaTruposz: no i dobrze, mimo że go nie lubie to powinien stawiać nasz interes na pierwszym miejscu a nie swoje koleżeńskie relacje. Wchodzenie w pyskówki z narcyzem nie ma zbytnio sensu
Jak byscie posluchali jakiegokolwiek wojskowego/generała z Polski to byscie wiedzieli ze bez USA nic nie umiemy i nie dajemy rady w tematyce wojskowej. Ale lepiej dla własnego swiata nazwać innych onucami włącznie z własnym prezydentem xD. Wiem wiem, ukraina bez pomocy z usa odbije terytoria i zagrozi putinowi.
Komentarz usunięty przez autora