Aktywne Wpisy
Boję się chłopaki, bo ostatnio już praktycznie każdy p------i o akcjach i wszyscy stali się inwestorami. Kiedyś modne w Polsce było inwestowanie tylko w nieruchy, a teraz dosłownie już każdy interesuje się rynkiem kapitałowym i akcyjkami.
Nawet takie chłopki roztropki, a wiadomo jak to się kończy. Gdy już sprzątaczka, czy taksówkarz się zaczyna ładować w akcje to znaczy, że niedługo może być solidne czyszczenie. Nie jakaś tam 20 procentowa korekta, tylko rzetelna, prawdziwa,
Nawet takie chłopki roztropki, a wiadomo jak to się kończy. Gdy już sprzątaczka, czy taksówkarz się zaczyna ładować w akcje to znaczy, że niedługo może być solidne czyszczenie. Nie jakaś tam 20 procentowa korekta, tylko rzetelna, prawdziwa,

damiz74 +18
Rozwój cywilizacji - loty w kosmos, kwantowe procesory, zimna fuzja. A u nas tradycyjnie ...
#bekazkatoli #katoland #braindead
#bekazkatoli #katoland #braindead

Czy są jakieś dobre powieści w realiach średniowiecznych? Tylko nie tandetne opowieści dla nastolatków. Może coś o krucjatach. Jeszcze nie uderzałem w takie klimaty i nie wiem jak mi siądzie