Wpis z mikrobloga

Miraski, proszę o radę, poznałem na imptezie pewną #rozowypasek , no i zaczeliśmy się spotykać, jest na prawdę super, natomiast dowiedziałem się, że ona ma 22 lata (myślałem że ma z 26 xD) ja mam 30 i zastanawiam się czy 8 lat to nie za duża różnica, wieku.
Panna już po studiach, pracuje zawodowo. Mam siostrę która jest od niej starsza więc, trochę się z tym dziwnie czuję.
Powiedzcie proszę czy znacie pary z taką różnicą wieku i czy to nie za dużo.
#roznicawieku #zwiazki
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mikorys: Bardzo dziwny flex. xD Chłopie, chcesz się pochwalić (jakby było czym, co to jest 8 lat różnicy?) to po prostu się chwal, a nie kamuflujesz to jako jakieś niedorzeczne pytanie. xD
  • Odpowiedz
@mikorys: i tak sie właśnie kończą lata shamingowania polskich beciaków przez zfrustrowane baby. dorosły chłop jest zesrany czy może wejść w związek z dorosłą kobietą. to co się z obecnymi facetami stało to jest jakaś porażka.
  • Odpowiedz
@KompletnieLosowyLogin

@mikorys: póki chętna to korzystaj zamiast się zastanawiać, twoje rówieśniczki to już stare rury

Mocne stwierdzenie jak na typa który już ma początki zaburzeń erekcji , takiemu 22 latkowi też o wiele lepiej staje niż tobie ¯_(ツ)_/¯
Śmieszy mnie jak facet myśli że może kogoś wyzywać ze względu na wiek a sam już zaczyna wyglądać jak stary knur ()
  • Odpowiedz
@mikorys 8 lat to jeszcze nie jest źle autorze ale czy jest sens brać sobie 22 łatkę która wygląda na 26 lat czyli ma skłonności do szybkiego starzenia się ? ()
Jak ma takie geny to już ich raczej niż nie pokona , ja mam 28 ale podbijają do mnie gnojki bo myślą że mam 23
  • Odpowiedz
@Rasteris

@mikorys: może mieć i 18, byleby młodo wyglądała

No przecież autor napisał że ma 22 ale pomylił ja z dziewczyną kolo 30 stki
Niektórzy ludzie już mają taką urodę układ twarzy że wyglądają starzej
  • Odpowiedz
  • 0
Bardzo dziwny flex. xD Chłopie, chcesz się pochwalić (jakby było czym, co to jest 8 lat różnicy?)

@Howard_Roark: No tyle że to nie jest flex, ja literalnie się zastanawiam czy to nie jest za dużo.
  • Odpowiedz
@mikorys: człowieku nie daj snowflejkowemu społeczeństwu wejść Ci na głowę. I najważniejsze - absolutnie nie słuchaj się kobiet w tym temacie, bo każda będzie mówiła, że jesteś drapieżcą, uprawiasz grooming, wykorzystujesz jakąś mityczną 'siłę' będąc starszym. Ostatnio pisali tu ludzie co mają różnicę11-14 lat i są w dobrych małżeństwach. Ty bierz ją i nie wnikaj. Zasługujesz na miekką, młodą łanię. ( ͡ ͜ʖ ͡) Sam
  • Odpowiedz
@KompletnieLosowyLogin

>Mocne stwierdzenie jak na typa który już ma początki zaburzeń erekcji , takiemu 22 latkowi też o wiele lepiej staje niż tobie

@Linnior88: nie wiem z kim ty miałaś w życiu do czynienia ale 30 latkowie nie mają problemów z erekcją xD

Napewno nie mogą tak jak 22 latkowie , więc obrażasz kobiety sam już jesteś niewydolny trochę pokory ȍ ̪ ő
  • Odpowiedz
  • 2
@Linnior88: Sądziłem że ma 26 bo a) ma trochę ciałka - ale to mi akurat nie przeszkadza, bo takie lubię. b) myślałem, że jest starsza bo jest bardzo ogarnięta życiowo i emocjonalnie. Spotykałem starsze dziewczyny z mentalnością nastolatki.
  • Odpowiedz
@smallboobslover bo jesteś egocentrykiem i myślisz że świat się kręci wokół ciebie , przecież dla 10-15 lat młodszej to jesteś dziadkiem , ja mam 28 lat i sobie nie wyobrażam być z dziadem po 40 stce patologia
  • Odpowiedz
@mikorys

@Linnior88: Sądziłem że ma 26 bo a) ma trochę ciałka - ale to mi akurat nie przeszkadza, bo takie lubię. b) myślałem, że jest starsza bo jest bardzo ogarnięta życiowo i emocjonalnie. Spotykałem starsze dziewczyny z mentalnością nastolatki.

No to good for you , powodzenia(ʘʘ)
  • Odpowiedz
@smallboobslover a jak nawet znajdziesz jakąś która poleci na 15 lat starszego to jakaś z daddy issues która będzie szukała zastępstwa tatusia i będziesz robił za emocjonalny worek to bicia i sponsora
Bo takie laski szukają zastępstwa za ojca i się będą mścić za brak jego obecności
Żadna normalna laska nie będzie chciała faceta starszego niż 9 lat bo to już świadczy o tym że ma jakieś braki ojcowskie z domu
  • Odpowiedz
@ComNapisalNapisalem

@Linnior88: Kolejny post w którym Linnior88 obraża ludzi koło 40... ;_;

Nie obrażam , poprostu takie są fakty że kobieta która nie ma problemów z psychika nie będzie leciała na różnice wieku typu tatusiek
Trochę starszy jak najbardziej ale duże różnice wieku to już Red flag
  • Odpowiedz