Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

Kasahara +90
W ostatnich dniach podjąłem decyzje o przejściu na "emeryturę".
(tu też trochę więcej również o ostatnich zmianach - Click)
Jak coś mimo felernej daty, ten post to nie prima aprylis
Chodzi
(tu też trochę więcej również o ostatnich zmianach - Click)
Jak coś mimo felernej daty, ten post to nie prima aprylis
Chodzi

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-1 o 18.04.35
Pobierz
Panna już po studiach, pracuje zawodowo. Mam siostrę która jest od niej starsza więc, trochę się z tym dziwnie czuję.
Powiedzcie proszę czy znacie pary z taką różnicą wieku i czy to nie za dużo.
#roznicawieku #zwiazki
Mocne stwierdzenie jak na typa który już ma początki zaburzeń erekcji , takiemu 22 latkowi też o wiele lepiej staje niż tobie ¯_(ツ)_/¯
Śmieszy mnie jak facet myśli że może kogoś wyzywać ze względu na wiek a sam już zaczyna wyglądać jak stary knur 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Jak ma takie geny to już ich raczej niż nie pokona , ja mam 28 ale podbijają do mnie gnojki bo myślą że mam 23
No przecież autor napisał że ma 22 ale pomylił ja z dziewczyną kolo 30 stki
Niektórzy ludzie już mają taką urodę układ twarzy że wyglądają starzej
@Howard_Roark: No tyle że to nie jest flex, ja literalnie się zastanawiam czy to nie jest za dużo.
@Linnior88: nie wiem z kim ty miałaś w życiu do czynienia ale 30 latkowie nie mają problemów z erekcją xD
Napewno nie mogą tak jak 22 latkowie , więc obrażasz kobiety sam już jesteś niewydolny trochę pokory ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
No to good for you , powodzenia(ʘ‿ʘ)
Bo takie laski szukają zastępstwa za ojca i się będą mścić za brak jego obecności
Żadna normalna laska nie będzie chciała faceta starszego niż 9 lat bo to już świadczy o tym że ma jakieś braki ojcowskie z domu
Nie obrażam , poprostu takie są fakty że kobieta która nie ma problemów z psychika nie będzie leciała na różnice wieku typu tatusiek
Trochę starszy jak najbardziej ale duże różnice wieku to już Red flag