Aktywne Wpisy

RenkaRenkeMyje +707
Wszystkie te czekolady i inne słodycze z nazwą "dubajskie" kojarzą mi sie jedynie z aferą srania do ryja polskim modelkom xD nie brzmi to zbyt zachęcająco kiedy patrzysz na taką czekoladke i... aaa nie ważne xD
#heheszki
#heheszki

piecyk_z_dmuchawo +192
Co zrobić gdy jestem zmęczony 24/7? Widziałem już podobne posty jednak rozwiązania typu "uprawiaj sport", "nie jedz XYZ", "zrezygnuj z alko", "wysypiaj się", itp u mnie przetestowane i może tylko LEKKO poprawiają stan z 2/10 na max 4/10. Nie robię nic takiego co by mogło realnie pogorszyć mój stan a czuje się non stop senny, zmęczony, przytłoczony, mimo że wszystko i tak robię na minimum. Dodatkowo libido ujemne od wielu lat i właściwie nic mi nie sprawia przyjemności jakbym zatracił produkcje dopaminy czy endofin. Najgorsze uczucie jest chyba to, że na prawdę chce coś zmienić, nauczyć się czegoś nowego, zmienić pracę, nawet poczytać coś ale coś mnie blokuje i głównie bije się z myślami i mam pretensje że nic nie robię. Może #adhd, może #nerwica, może #depresja albo wszystko na raz?
Czasem zgłaszałem to u lekarza i dostaje skierowanie na wszystkie badania jakie można z krwi zrobić (wtaminy, teść, tarczyca, cukier, wątroba, witamina D, cholesterol) i wszystko w normie.
#zdrowie #medycyna #lekarz #autyzm #prokrastynacja #libido #testosteron #psycholog #psychiatra #przegryw #zmeczenie #sen
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
- raczej nie mam koszmarów
- negatywnych osób wokół też nie, zresztą raczej nie mam wielu znajomych
- przytłoczony jestem wszystkim ale ja nie mam zbyt dużo obowiązków czy zadań. Większości mam luz i dużo czasu wolnego a i tak wszystko mnie przytłacza
@mirko_anonim: u mnie to byl moment po badaniach, gdzie bylem zdrowy i zdalem sobie sprawe, ze jak nie u internisty to u psychoterapeuty czas