Aktywne Wpisy

pyszniarz +8
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu

źródło: img
Pobierz
baleroni +37
urodziny dzis mam (╥﹏╥)
#bekazpisu #polityka #pis
źródło: image
PobierzBo fajnie mówi po angielsku, jako jeden z nielicznych prawych i sprawiedliwych.
Wieść gminna niesie że jego kandydatura padła, bo był nieżonaty a to nie może tak być.
Nawet mu zaproponowali żone figurantke, patriotyczną i katolicką, tylko się nie zgodził.
Trochem ciekaw kto był tą proponowaną żoną
Tarczyński: Polski?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@thorgoth Może lepiej że pisiory nie znają angielskiego, skoro tak mają pod kopułą.
Czaisz to, to tak jakby Ukrainiec kazał Polakowi niezadowolonemu z rządów wyjechać na Słowację albo do Niemiec xD
co za dzban XD
Jarosław
Czy oni mają jakiegoś jednego męża stanu? Człowieka, który jest w miarę normalny a nie szurnięty i nie jest skompromitowany. I działa naprawdę w interesie kraju.
Na myśl przychodzi mi tylko Tobiasz Bocheński i Kacper Płażyński. Ten pierwszy poległ w wyborach w Warszawie a swoją kampanię oparł w dużej części na wzroście (nie