Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +81
Jak to jest, że wielu facetów tak się oburza na wybór Ciri jako protagonistki w nadchodzącym Wiedźminie, bo niby nie mogą się wczuć w postać żeńską. Ale za to bez problemu mogą się wczuć w legendarnego zabójcę potworów czy innych superbohaterów w grach, jak są tylko spoconymi grubasami grajacymi w gierki.
#gry
#gry
jacekparowka +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#katowice #gliwice #tychy #tarnowskiegory #sosnowiec #bytom #zabrze #slask
Najlepsza do codziennego życia miasto GOPu to
Mam podobne zdanie - ze Śląska Gliwice i Tychy, a z Zagłębia Dąbrowa. Zadbane miasta, brak typowych patodzielnic i jak na GZM mała liczba menelów.
Co do Katowic to duża część dzielnic jest fajna do życia, ale centrum i parę innych rejonów to straszna patola.
A najgorsze według mnie to Zabrze, Świony i Będzin.
@atteint To chyba jedno z najbardziej depresyjnych miast w GOPie. Do tego bez perspektyw.
Będzin to jest miasto duchów - puste ulice, raz na jakiś czas zrespi się jakiś menel
Ja przerobiłem 3 miasta GOPu póki co:
- Katowice, moje miasto rodzinne przeżyłem tam 19 lat i szczerze nie wspominam go jakoś super, fakt duża koncentracja kultury, knajp, terenów zielonych w sumie każdy coś dla siebie znajdzie ale minusów
Fakt, w Tychach za dużo się nie dzieje. Ja bym traktował je właśnie jako taką dzielnicę sypialnianią Katowic, do których z Tychów jest sporo połączeń.
@chromypies: Tylko też jakby nie patrzeć Tychy były PRLowskim poligonem nie tylko urbanistycznym ale też administracyjnym. Idea "Wielkich Tychów" czyli włączenie w miasto chyba wszystkiego okolicznego od Wyr przez Dziećkowice, Imielin, Lędziny Bieruń czy