Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +180
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

wujek_mikazjusz +534
o----------ł
#kapitanbomba
#kapitanbomba

źródło: image
Pobierz
Przez tłuszcz odkładający się w głowie zachodzi straszna transformacja w Janusza. Paskudztwo te grube łby starych typów. A najgorsze jest to, że w pewnym wieku to nawet jak jesteś szczupły to możesz mieć twarz księżycową.
#przegryw #blackpill #blackpillraw #s----------e #przegrywpo30tce
źródło: temp_file4991995842164637168
PobierzTak jak spasione baby sobie wymyśliły fat-shaming czy inne wymysły że bycie spasionym jest spondżi i trzeba je akceptować.
To faceci powinni eksponować z dumą swoje zakola i tłuste ryje. Różowe paski są podatne na modę.
Wystarczy spojrzeć wstecz co było modne. Kiedyś białe peruki z kręconymi włosami to był symbol męskości. I śmieszne wąsy januszowe.
Szlachcianki
źródło: 6_peruka
Pobierz@BlackpillRAW: niestety, ale tak po 30 już po prostu zaczynasz puchnąć na gębie nawet mając prawidłową wagę.