Wpis z mikrobloga

Ulanie na twarzy nie ma znaczenia, bro!

Przez tłuszcz odkładający się w głowie zachodzi straszna transformacja w Janusza. Paskudztwo te grube łby starych typów. A najgorsze jest to, że w pewnym wieku to nawet jak jesteś szczupły to możesz mieć twarz księżycową.

#przegryw #blackpill #blackpillraw #s----------e #przegrywpo30tce
BlackpillRAW - >Ulanie na twarzy nie ma znaczenia, bro!

Przez tłuszcz odkładający si...

źródło: temp_file4991995842164637168

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BlackpillRAW: Trzeba zrobić jakiś ruch męski promujący księżycowe mordy, zakola i Januszowy styl.
Tak jak spasione baby sobie wymyśliły fat-shaming czy inne wymysły że bycie spasionym jest spondżi i trzeba je akceptować.
To faceci powinni eksponować z dumą swoje zakola i tłuste ryje. Różowe paski są podatne na modę.
Wystarczy spojrzeć wstecz co było modne. Kiedyś białe peruki z kręconymi włosami to był symbol męskości. I śmieszne wąsy januszowe.
Szlachcianki
andbatros - @BlackpillRAW: Trzeba zrobić jakiś ruch męski promujący księżycowe mordy,...

źródło: 6_peruka

Pobierz
  • Odpowiedz
@prawiczek92: dzisiejsze nastolatki urodzone załóżmy po 2010 już od maleńkości miały komputer, smartfon pełno gier i nie wychodzili. Ja jestem rocznik 01 i o ile coraz częściej wychodziły jakieś dobre gry np gta 4 to i tak wciąż więcej wychodziliśmy na dwór niż siedzieliśmy przed kompem w proporcji dałbym 80/20
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua ale wy piszecie bzdury xdd, puchnie się jak ma się wiejskie geny może i jest p0lką, coś sobie ubzduraliście z tą 30 i powtarzacie, sam mam 27 i dopiero zaczął mi rosnąć jako taki zarost i włosy na klacie.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: p---------e, mam 34 lata i wręcz przeciwnie, twarz mam lepszą niż wcześniej, mimo że nie mam czym się pochwalić; tłuszcz na twarzy odkłada się z powodu braku diety i ćwiczeń oraz nadmiaru alkoholu zwłaszcza piwa.
  • Odpowiedz