Aktywne Wpisy

Niesondzem +76
2025. Dlaczego kobiety, zwlaszcza dziewczyny się brzydko ubierają?
Zmysł kobiecy do strojenia się zamarł wraz z modą na dresiare albo luzne spodnie jak użula i teraz glupio im to przelamac bo co ludzie powiedzo?
#rozowepaski #modadamska #modameska
Zmysł kobiecy do strojenia się zamarł wraz z modą na dresiare albo luzne spodnie jak użula i teraz glupio im to przelamac bo co ludzie powiedzo?
#rozowepaski #modadamska #modameska

źródło: image
Pobierz
masternodeBTC +229
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami
mam odebrać i odesłać czy mogę po prostu nie odbierać i wróci do nadawcy?
Allegro zmienia status na nadana, dopiero jak kurier odbierze przesyłkę z paczkomatu. Mogło więc być tak, że towar czekał już w Paczkomacie nadawczym, kiedy rezygnowałeś z zakupu.
@wypokpok
Jeżeli wygenerował etykietę przed anulowaniem zamówienie, to nada. Etykiety nie są anulowywane z automatu.
@pcela Jeżeli wygenerował etykietę przed anulowaniem to oczywiście, że nada. Sęk w tym, że kupujący nie anulował zakupu, ale odstąpił od umowy i o tym mówiłem. Po wygenerowaniu etykiety nie