Wpis z mikrobloga

@splinter96 najpierw beka, że zna francuski, teraz szeroka d--a. Ale 5 lat temu wymyślali różne inne absurdalne zarzuty - chodzi na koturnach, nie posłał syna do pierwszej komunii, wierzy w Boga Spinozy.
  • Odpowiedz
@splinter96: zarzuty wobec Nawrockiego: kontakty z gangusami, ruchanie panienek w apartamencie za który nie płaci, brak zdania na jakikolwiek temat
Zarzuty wobec Trzaskowskiego: zna języki obce i ma szeroką dupe.
Miałem głosować na Nawrockiego, ale po zarzutach pisowcow wobec Trzaskowskiego, jednak Rafał wydaje mi się lepszym kandydatem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@splinter96: Odkryłeś własnie jak działają ludzie bez wiedzy i argumentów. Po jeden stronie masz tych co wytykaą np. Kaczyńskiemu że jest niski, a po drugiej tych co wytykają Trzaskowskiego że ma za dużo estrogenu. W obu przypadkach jest to debilizm i brak argumentów, a zarzucić można dużo więcej obu stronom niż to jak wyglądają.
  • Odpowiedz
@splinter96: Nie trzeba brudów jak dla mnie. Wystarczy ocenić jego prezydenturę Warszawy. Jako lokals oceniam- leniwy, bez jaj, bez własnego zdania, kompletnie nie wie co się dzieje w Warszawie. Ostatnio w czymś typu Q&A powiedział, że bywa w Warszawie 1-2 dni w tygodniu. Czyli nie zajmuje się tym za co mu płacimy, a na urlopie nie jest. Żenua. Duda jest długopisem, ten wejdzie na wyższy poziom.
  • Odpowiedz