Aktywne Wpisy
Cumulonimbus +392

źródło: temp_file1685186952601291906
Pobierz
inga +12
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: sum
Pobierzźródło: temp_file2664670471024668525
PobierzInna sprawa, ze samym sluchaniem nauczyciela na lekcji, rowniez w oglniaku, dalo sie miec czworki na spokojnie.
Na wywiadówce były publicznie ocenianie i są wściekłe, że to ktoś inny był przedstawiany jako lepszy rodzic, a to one miały być podziwiane.
@TrisssMerigold: i tak się zorientowali że nie poszedłem na wywiadówkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także całą furia okolowywiadowkowa to temat który dla mnie był źródłem beki z cudzego przypału.
Raz przez całe wakacje miałam szlaban na komputer pomimo średniej 5.6 aby zmusić mnie do wyjścia z domu.
Spoiler: nic to nie dało.
Chociaż szkoda mi mamy, bo próbowała.