Wpis z mikrobloga

Chce ktoś wytężyć mózg i powiedzieć mi czy w tej zdrapce jest jakaś wygrana? 1 raz taka skomplikowana zdrapka mi sie trafila

Zdrap pole TWOJE SYMBOLE i odkryj 20 symboli.
W GRACH od 1 do 5 zdrap każdy z 20 TWOICH SYMBOLI tyle razy, ile wystąpi na każdej z GIER.
W GRACH 1 i 2 utworzenie kompletnej linii pionowej, poziomej lub ukośnej składającej się z 3 symboli z pola TWOJE SYMBOLE oznacza wygraną przypisaną do danej linii wskazanej strzałką z kwotą wygranej.
W GRACH 3 i 4 utworzenie kompletnej linii pionowej, poziomej lub ukośnej składającej się z 4 symboli z pola TWOJE SYMBOLE oznacza wygraną przypisaną do danej linii wskazanej strzałką z kwotą wygranej.
W GRZE 5 skompletowanie pełnej linii pionowej, poziomej lub ukośnej składającej się z 5 symboli z pola TWOJE SYMBOLE oznacza wygraną przypisaną do danej linii wskazanej strzałką z kwotą wygranej.

#lotto #zdrapki
milktea - Chce ktoś wytężyć mózg i powiedzieć mi czy w tej zdrapce jest jakaś wygrana...

źródło: IMG_0999

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@milktea: Tego sie tak nie robi. Teraz to sie sama mecz z szukaniem obrazkow. Na nastepny raz wydrapuj tylko symbole ktore masz zdrapac a nie wszystko na raz. XD
Albo podaj te literki to tez mozna dojsc czy cos wpadlo
  • Odpowiedz