Aktywne Wpisy

arinkao +109

źródło: 20250624_171506
Pobierz
akNe +269
Ciągle trudno jest mi w to uwierzyć, ciągle boję się to powiedzieć na głos, ale JEST DOBRZE.
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor

źródło: IMG_1199
Pobierz
Komentarz usunięty przez moderatora
@NaczelnyWoody: Gorbaczow przy trumpie jest mężem stanu, przypominam że to przez jego decyzję ruscy nie zrobili nam tankami wjazdu w 89.
@picasssss1: dla nas tak, dla Rosji jest katastrofą, dla zachodu Trump jest katastrofą ale dla Rosji błogosławieństwem
@NaczelnyWoody: a polacy to wybierają elitę intelektualną xd pis po pis po i tak 30 lat xd
Ukraina dla Teumpa jest niewidoczna
@pesotto: Nie zniknał bo nigdy nie istniał. "Deep state" to ciotki grażyny które siedzą w urzędzie pracy od 20 lat i wujkowie janusze którzy siedza w wojskach i strażach też od 20 lat.
Może (odpukać) to była inna rozmowa:
- Słuchaj Putin, idziemy z Benkiem n---------ć Iran, będziesz przeszkadzał?
- Hmm, jak się wycofacie z Ukrainy
A ostatnio trafiłem na ten stary filmik to mi się skojarzyło:
https://m.youtube.com/watch?v=z8ityb0Ips4