Aktywne Wpisy

Trabancik +147
Ale mnie triggeruje ostatnio walenie chatemgtp w każdej możliwej dziedzinie życia, ja rozumiem że jest to ułatwienie, sam używam jako translatora i jako pomoc w tworzeniu gownopism i gowno odpowiedzi na maile (chociaż i tak w obu przypadkach weryfikuje to co się stworzy), to mam wrażenie że albo jestem dziadersem 32 letnim albo ludzi totalnie już p------o z tym czatem .
-pytam się siostry o pomoc w robieniu ciasta bo sam jestem noga
-pytam się siostry o pomoc w robieniu ciasta bo sam jestem noga

Grajox3 +501

źródło: received_2010586752767490
Pobierz
Dla dwóch losowych komentarzy: książka do 50 zł albo wpłata na dowolną organizację charytatywną
I przy okazji ankieta
#studia #studia #politechnikapoznanska #politechnikakrakowska #politechnikalodzka #polibuda #politechnikarzeszowska #politechnika #politechnikawarszawska #politechnikagdanska #matematyka #biologia #chemia #biotechnologia #informatyka #fizyka #robotyka #mechatronika #elektronika #pracbaza #medycyna #farmacja #prawo #socjologia #politologia #fizjoterapia #geofizyka #biochemia #budownictwo #ochronasrodowiska #architektura
Na którym semestrze zdawałeś/łaś najtrudniejszy egzamin?
Podajrze elektrotechnika? Elektronika?
@ShiroUmizake: polska szkola xd
Sam sie zdziwilem, jak odpalilem sobie jakies wyklady z progrmowania chyba z harvardu. I nagle sie okazywal, ze wszystko jest w kij latwiejsze niz to co tlumaczyli polscy profesorowie xd
Dla mnie badania operacyjne, ale to głównie przez to, że prowadzący był autystyczny i chyba uznał, że taki powinien być też przeciętny student. Nie było opcji żeby wszystkie zadania, które dał na egzaminie zrobić do końca bo zwyczajnie były zbyt czasochłonne i wymagały masy obliczeń.
thx
thx
thx
thx
Dajcie znać panowie co wybieracie :)