Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +407
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Przecież to nie tak, że jak teraz nie kupicie to do września nie będzie. To nie rtx 5090.
To jest tak naprawdę rtx 5060ti z naklejką 5070ti. Ta wersja rdzenia karty jest nieduża i wykorzystuje odpady z wyższych serii kart. Nie ma żadnego statku Evergreen, który coś korkuje. Nie ma pandemii. Nie ma rozpoczynającej się wojny na Tajwanie. Nie ma asteroidy, która za tydzień zderzy się z Ziemią.
Rtx 5070ti powinno być od groma już za góra kilka tygodni, do dwóch miesięcy maksymalnie.
Tak czy inaczej powodzenia tym, którzy przechodzą z niższych generacji, posiadaczom rtx 3xxx oraz 4xxx smacznego popcornu.
I to jaka promocja!!!
#nvidia #pcmasterrace #komputery #morele
źródło: image.png.60bf901d70f45fe38261827bdc0274c7
Pobierz@SonidoStark: No nie wiem, ja tu widzę ok 80 do 100+ Watt różnicy
Ale jakbyś miał dwa jabłka i 10 kupców z których większość chce zapłacić 100 zł za kg, ale najgłośniejsza mniejszość 4 zl/kg, to komu byś sprzedał ( ͡º ͜ʖ͡º)
*bycie %^#@*!& przez amerykańskie korpo