Aktywne Wpisy
Sebastix +797
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +237
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
W 2016 kupilem deweloperskie mieszkanie 2 pokoje 35m2 w Kowalach (kolo Gdanska) - 167 000zl. Stalo sobie nieruszane i w 2020 sprzedalem je za 234 000zl w takim samym stanie jak kupilem od dewelopera. Miesiac pozniej kupilem za ta kwote kawalerke na Bialolece, 25m2. Dzisiaj ta kawalerka jest warta ponad 450 000. Prawie 300tys do przodu w niecale 9 lat. Beton to najlepsza inwestycja. #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
inflacji
bez mówienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) To, że nominalnie masz więcej pieniędzy nie znaczy, że cokolwiek zarobiłeś.Bardzo fajnie, ale mój syn jest fliperem.
@duzy_krotki: Współczuje, ale op chciał się pochwalić, a nie samobiczować